preveri najnovejšo ponudbo

Novice
11.08.2020.

ADIDAS ZX 2K BOOST – COPAT, KI PUSTI VTIS

Udoben copat ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo letos na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis. 

Dizajn serije ZX se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli. A ZX je veliko več kot udobna obutev, saj je z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike eden najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals. Dizajn najnovejšega modela ZX 2K BOOST zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost, inovativna izdelava pa med nošenjem prinaša »nenavadno zadovoljujoč« občutek. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi in brezjezično konstrukcijo, ki zagotavlja udobno prileganje gležnju. Nazobčan dizajn čevlja s tehničnim sistemom zavezovanja pa ustvarja udaren videz, ki ga še podkrepita odbiti rumeno-rdeča in belo-rumena barvna kombinacija.  

ZX 2K BOOST je produkt desetletnega razvoja v tekaški tehnologiji, pri njegovi zasnovi pa so v adidasu zadovoljstva postavili pred logiko in različne elemente legendarne serije ZX združili s tehnologijo Boost™, kar prinaša vrhunsko stiskljivost. S preigravanjem tradicionalnih atributov adidasove dolgoletne dediščine in osredotočanjem na udobje ZX 2K BOOST prinaša nov koncept, ki ga moramo najprej občutiti, da ga lahko razumemo. 

Stisnite, obujte in občutite – ZX še nikoli ni bil tako udoben in zadovoljujoč. 

Modela ZX 2K BOOST sta v izjemno omejenih količinah na voljo v trgovini Buzz Čopova v Ljubljani. 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...