preveri najnovejšo ponudbo

Novice
05.09.2019.

IZGUBI SE V NEONU: Converse x OPI Capsule Collection

Nova komorna kolekcija Conversovih superg v sodelovanju z OPI prinaša novo generacijo odtenkov neonskih barv.

Ste si kdaj želeli, da bi se barva vaših superg ujemala z barvo vaših nohtov? Svetlo rumena ali neonsko rožnata naprimer, enobarvna ali izrazito živahna? Znamki Converse in OPI vam bosta uresničili to željo z novo komorno kolekcijo, ki prinaša nove neonske silhuete. Čeprav se poletje počasi izteka, bo ta kolekcija poskrbela, da letošnjemu poletju ne bo konca!

Kaj naredi novo Converse x OPI komorno kolekcijo posebno? Brezčasne, klasične silhuete Conversovih Chuck Taylor All Star Hi in Ox sedaj v neonskih odtenkih, ki jih naredijo obutev, vredno pozornosti.

Barvna paleta, ki poleg neonsko modre, rdeče in rožnate, vključuje tudi živo rumeno, ni namenjena ljubiteljem nevtralnih tonov, a bo tudi med njimi zagotovo kakšen navdušenec. Superge, ki jih je navdihnila dance in techno glasba, nosijo imena najbolj prepoznavnih OPI lakov za nohte - Dance Party ’Teal Dawn, Music is my Muse in PUMP Up the Volume.  Kako bi ob tem ostali ravnodušni?

Podrobnosti, kot je gumijast podplat superg v isti barvi, pripomorejo k še večji prepoznavnosti novih Converse superg, zaradi katere izstopajo v množici. Tudi prepoznavna zvezda in sistem vezalk ne manjkata, novost pa je sijoč sprednji del, ki daje supergam še bolj živahen videz.

Izgubi se v neonu, zahvaljujoč novi Converse x OPI komorni kolekciji, sedaj na voljo v naših prodajalnah in na spletu.

BUZZ team

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...