preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Novice
22.08.2019.

ONI SO PRIPRAVLJENI NA ŠOLO, KAJ PA TI?

ONI SO PRIPRAVLJENI NA ŠOLO, KAJ PA TI?

 

Lahko bi rekli, da so se rodili pripravljeni. Predstavljamo vam BUZZ zlate otroke. “Zlati” otroci naše nove kampanije Pripravljeni na šolo.

 

So mladi, pametni, zelo uspešni, avtentični, kul, v eni besedi – unikatni! So naši Zlati otroci, “zlati” otroci iz regije, ki smo jih izbrali kot obraze za kampanijo Pripravljeni na šolo. Prihajajo iz Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Črne Gore, Bolgarije in Romunije in rečemo lahko, da so se rodili pripravljeni. Nam ne verjamete? Ko boste prebrali koliko uspehov so že nanizali pri svojih letih, vam bo vse postalo bolj jasno.

Anže Hribar, slovenski gimnastičar, pa je eden izmed najmlajših članov državne reprezentance in zmagovalec več mednarodnih tekmovanj.

 

Pianistka Una Miljuš  iz Srbije je zmagala Chopinov Zlati prstan ko je bila stara le sedem let in danes se lahko pohvali z več  mednarodnimi nagradami.

 

Petar Rakočević je 15-letni genij za robote, prihaja iz Črne gore in je član državne olimpijske reprezentance. Je državni prvak in član tretjeuvrščene ekipe na Mednarodni matematični olimpijadi.

 

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne in Hercegovine, drži državni rekord med mladinci na 400m in je hkrati tudi zmagovalka Mednarodnega tekmovanja v atletiki.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...
05.
Apr.
2023.
Novice
Retro modeli so bili v zadnjih sezonah prava uspešnica, vsaj ko gre za kulturo superg.