preveri najnovejšo ponudbo

Novice
07.06.2019.

SI RAVNO TI BUZZ ALL STAR PUNCA

Ali ste vedeli, da se videz čevljev Converse Chuck Taylor All Star od leta 1917 ni spremenil?! Njihova popolno nepopolna oblika so glavno vodilo blagovne znamke katero so poskušali spremeniti devetdeseta leta, vendar so se hitro vrnili k znani "neudobni" varianti. Tako je ostalo do danes, ko se Converse superge štejejo za simbol neprehodne klasike, pristnosti in impresivnosti. Zahvaljujoč njim so se generacije mladih naučile biti svoji!

Če bereš  to besedilo, vemo, da imaš  svojo najljubše Starke! In to  več kot en najljubši par. Zato te vabimo, da sodeluješ  pri aktivaciji Conversove nagrade in postaneš  Buzz ALL STAR punca. Kaj moraš storiti?

Naredi  zvezdo iz kateregakoli  (ja prav kateregakoli!) materiala in ga "nalepi" na svoje najljubše all starke. Pomembno je, da si kreativna in da se slikaš z njimi. Sliko objavi v svojem odprtem Instagram profilu z #BuzzAllStar in #Buzzsneakerstation do 16. junija 2019. in lahko postaneš ena izmed treh Buzz All Star deklet, ki bodo osvojile dragocene nagrade. Pravila nagradne igre lahko prebereš na tej povezavi.

In nagrade so - večer, ki si ga moraš zapomniti v naši trgovini na Čopovi, ki ga bomo organizirali 19.6. od 17h. Tri dekleta, ki bodo izbrana za punco ALL STAR bomo povabili v BUZZ na Čopovo. Tam bo čakal profesionalni fotograf da naredi prave fotografije z nagrajenkami. Za vaš makeup bo poskrbela - Katja Spanka!

Razen priložnosti , da dobijo profesionalne fotografije, bodo dekleta prejela tudi Converse superge, kot tudi druga zanimiva darila.

Nagradna igra se začne danes, in nestrpno čakamo na fotografije. Bodite izvirni in se vidimo na Čopovi 19.06.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...