preveri najnovejšo ponudbo

Novice
05.06.2019.

THE GLORY IS IN THE NIKE AIR JORDAN 4 RETRO

Jordan je pripeljal nazaj klasiko iz leta 1989. To ni nič drugega kot Nike Air Jordan 4 Retro.

V letu 1989, ko je Michael Jordan zabil slavni ”The Shot” v finalu pete končnice tekme proti Cleavland Cavaliers, je bilo jasno, da bodo superge, ki jih je nosil, postale ikona. Letos Nike praznuje 30 let obstoja superge in na to čast so izdali repliko iz leta 1989.

Dejstvo je, da noben drug Jordan model ne seže tako visoko, kot ta Tinker Hatfield dizajn, po imenu Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred”. Prepoznamo jih tudi pod imenom Black Cement 4, to pa zaradi njegovega črnega zgornjega dela z sivimi elementi in belega vmesnega in rdečega spodnjega podplata.

Najbolj zvesti Jordan člani bodo navdušeni nad to presenetljivo zasnovo. Poleg originalnega loga, je na supergi viden tudi Air Max napis na zadnjem delu superge, lahka mreža na zgornji strani, prepoznavna krila in masivni ”jezik superge”. Zahvaljujoč vsemu temu, so superge še bolj učinkovite za košarko.

 

Več elementov pripomore k unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro. Poleg vsega naštetega, lahko prvič na na zgornji strani superge najdemo tudi ”mash” detajle, poseben sistem za stabilizacijo noge, dopolnjen s podrobnosti kril. Dodaj vse to k unikatnim barvam in vedel boš, da tem supergam ni primerjave.

Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred so na voljo v naših trgovinah in na spletni strani. Nosi jih na svoj najljubši ”street style” outfit in dodaj malo Jordan magije k svoji eleganci.

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...