preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Novice
16.04.2019.

SVETLOBA V NOČI: DOBRODOŠLI ADIDAS NITE JOGGER!

Obstaja veliko razlogov zakaj je noč najbolj navdihujoč čas dneva. Ko se tema spusti in se prizgejo luci mesta na sceno vstopi povsem novo ozračje, ki se mu mnogi ne morejo upreti. Posebej priviačna je za umetnike, v zadnjem Casu pa tudi za Ijubitelje superg, saj je bila ravno noč, ko so oblikovalci znamke adidas dobili popoln navdih za ustvarjanje novih modelov. Tako je nastal nov adidas Nite Jogger -tekaška superga.

To je silhueta, ki povezuje funkcionalno tehnologijo in napredno oblikovanje ter vrne na ulice nočne ustvarjalce. Zahvaljujoč njej oblikovalci znamke adidas Opozarjajo, da za uresničitev vase vizije ni nikoli prepozno.

 

Adidas nite jogger v več različnih vzorcih lahko najdete v vseh trgovinah Buzz in na spletu.

Nove nite jogger vsebujejo izredno lahek sloj iz posebnega najlonskega materiala, ki ga odlikuje edinstvena mehka vezava. Hi-vis detajli ali elementi z visokim sijajem dajejo poseben poudarek celotnemu vrhu modela, po drugi strani pa posebna nočna raziskava zagotavlja BOOST peno in trpezne gumijaste zunanje podplate. V kombinaciji ti elementi ponujajo napredno silhueto, prilagojeno potrebam umetnikov, ki ustvarjajo 24/7.

Dodatna podrobnost je sporočilo,ki je napisana z Morsejevo abecedo na zunanjem delu podplata.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...
05.
Apr.
2023.
Novice
Retro modeli so bili v zadnjih sezonah prava uspešnica, vsaj ko gre za kulturo superg.