do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
15.05.2024.

MOJA ZGODBA ASICS

Dragi ljubitelji urbane mode,

tokrat bi rada z vami delila svojo najnovejšo modno zgodbo in vam pokazala, kako s pravo obutvijo lahko preprosto presežete standarde. Tokrat je moja izbira presenetila celo mene. ASICS Gel-Kayano 14 superge so v mojo zbirko superg prišle kot najnovejši dodatek. Popolnoma nepričakovano, a zelo dobrodošlo. Navdušena sem bila nad mešanico njihovega udobja in elegance.

Kot velika ljubiteljica superg (nosim jih s praktično vsako obleko) pripisujem velik pomen vizualnemu vplivu, ki ga pustijo. Vsakodnevni opravki ohranjajo moje življenje polno doživetij, rada pa tudi telovadim. Poenostavljena  oblika modela ASICS Gel-Kayano 14 se dobro obnese tako s športnimi kot nekoliko bolj prefinjenimi oblačili. V mojem primeru to zajema absolutno vse, od atletske opreme do plaščev in oblek.

Asics superge so znane po svojem udobju, ki ga Gel-Kayano 14 še preseže. Verjemite mi, te superge so univerzalne. V njih lahko začnete trenirati zjutraj, greste na delo in zvečer končate na zabavi. Ta model se lahko zlahka ujema s katero koli obleko. Poleg tega, da so znane kot tekaške superge, so svoj videz dvignile do te mere, da jih je mogoče nositi z vsakodnevnimi oblekami. Mešanica bele in bež barve omogoča, da se ujemajo z vsemi outfiti. Njihova zasnova in izbira materiala sta zelo zanimiva. Poleg svoje estetike in udobja so izjemno trpežni in zanesljivi v vseh vrstah situacij. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov, zato je vsak korak lahek in udoben, kar je še posebej pomembno v situacijah, ko smo veliko na poti.

Če temu modelu še niste dali priložnosti, je čas, da ga predstavite svoji modni zgodbi. Poiščite svoj par Gel-Kayano 14 superg v Buzz trgovinah ali na spletu.

 

Do naslednjič,

Iva Šćekić

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki