preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
24.04.2024.

CONVERSE superge Run Star Legacy Cx

Prišel je čas... končno! Sezona superg se s toplejšim vremenom in pomladnimi sončnimi dnevi vrača. Vse škornje in podložene superge pospravljam na dno omare in odpiram sezono udobnih, enostavnih in elegantnih superg z novimi supergami CONVERSE Run Star Legacy Cx na čelu.

Spoznaj CONVERSE Run Star Legacy Cx z mano. Te superge, katerih različice podjetje Converse prodaja že več kot 100 let, so najbolj prepoznavne po dizajnu superg Chuck Taylor, ki so svojo pot začele kot košarkarske superge. Ta model je le nova različica dizajna Chuck Taylor. Razširitev, nadgradnja ali prenova – izberi sama.

'Conversice' ali 'Starke' ali 'All star' ne glede na ime, ki ga uporabljaš, meni so všeč vsa. In prepričana sem, da bo tudi tebi všeč moja izbira superg, ko boš prebrala vse pohvale, ki jih imam povedati o tem modelu. CONVERSE superge Run Star Legacy Cx so seveda del linije Chuck Taylor in so dopolnjene z ikoničnim logotipom. Novosti, ki jih na teh supergah opazim in obožujem, so podolgovat 'ovratnik' in jezik (s katerim si superge veliko lažje in hitreje obujem brez žlice), dodatno zašite konice na strani, ki dvignejo 'videz' in lahek penast CX srednji podplat, ki je krepko dvignjen (v nasprotju s klasičnim srednjim delom, ki je visok 3 cm).

Moj par je že na mojih nogah, kje pa je tvoj? Potrebuješ pomoč pri vizualizaciji, s čim se te superge dobro ujemajo? Skupaj gredo dejansko z VSEM, vendar so nekatere moje najljubše kombinacije kratke hlače in oversize majica, priložnostna obleka do kolen, kombinacija pajkic in športnega topka ali pa dolge hlače in majica s kratkimi rokavi. Zagotovo ne moreš zgrešiti z nobeno izbiro.

 

Poišči superge CONVERSE Run Star Legacy Cx v najbližji trgovini BUZZ ali na spletu.

 

@noelleofficial

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki