preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Hej,

 

Na začetku svoje zgodbe o supergah se želim predstaviti - sem Albino, glasbeni producent, skladatelj in performer. Obožujem superge in jih nosim ob skoraj vsaki priložnosti. Dobrodošli v moji zgodbi Buzz Crew, v kateri bom govoril o pogumu, udobju in izstopu iz cone udobja.

Vse se je začelo že leta 2019, ko sem prišel v Beograd in začel graditi svojo glasbeno kariero. Takrat sem se odločil za veliki korak in izstop iz svoje cone udobja. To je bilo zame zelo zahtevno obdobje in spomin nanj me je navdihnil, da sem izbral ta poseben model za današnjo zgodbo. ASICS ex89 superge so me že na prvi pogled osvojile in me s svojim videzom popolnoma navdušile. Toshikazu Kayano jih je prvotno zasnoval v poznih osemdesetih letih in model Asics ex89 predstavlja njegov prvi projekt z ASICS. Ta trenutna različica je prava retro osvežitev, ki združuje elemente modela GEL-EXTREME™ iz leta 1989 s sodobnimi tehnologijami.

Zgornji del je izdelan iz gladkega usnja, podplat teh superg pa je izboljšan s tehnologijo FF BLAST, ki zagotavlja nesporno udobje ob vsakem koraku. Klasična športna silhueta izstopa z zelenim vzorcem, ki predstavlja ptičji pogled na mesto in se zlahka kombinira z različnimi barvami.

Zakaj sem izbral ta model? Ker ga povezujem s svobodo in novim začetkom, ker je drugačen in se spogleduje s prihodnostjo, hkrati pa ohranja dediščino in tradicijo. Najdete ga v Buzz trgovinah, kot tudi na spletu v različnih barvnih kombinacijah.

 

Do naslednjega branja,

 

Albino

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki