preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
07.06.2023.

Vedno v slogu z NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Heja! Sem Philip Bukov in poleg tega, da sem igralec, sem tudi član najbolj kul ekipe - govorim seveda o BUZZ-u. Danes sem tukaj, da vam pokažem svoje izbor styling-a tako za druženje v mestu kot za šport. Šport je moja druga največja strast takoj za igro. Prav tako ne bom skrival, da obstaja tudi tretja. To je moja strast, da izgledam dobro in da se počutim udobno v svoji koži in v svojih oblačilih.

Začel bom s čevlji. Zame so bili čevlji vedno najpomembnejši del in priznati moram, da vedno, ko izbiram svojo dnevno kombinacijo, začnem pri obutvi. Danes vam želim predstaviti NIKE AIR MAX 90 SE XCAT s svojim omamnim dizajnom. Na splošno sem velik Nike fan, sem pa še večji oboževalec AIR MAX 90! Res so kul in udobni, barve pa omogočajo, da jih kombiniram s kratkimi hlačami in majico, ki jih oblečem za popoldne v mestu, po drugi strani pa se dobro ujemajo tudi z mojimi oblačili za vadbo. Svoj par NIKE AIR MAX 90 SE XCAT pogosto kombiniram z bombažnimi hlačami, ki so res udobne, rad pa jih oblečem tudi za v mesto. Oblečem še kul majico, ki v kombinaciji z obojim odlično dopolni moj stil.

Ko športam, imam najraje lažje tkanine, zato sem izbral Nike Swim. Ne nosim pa jih samo, kadar se ukvarjam s športom, ampak tudi na plaži. In s to mislijo vam danes maham do naslednjič, ko se srečamo tukaj. Zdaj je čas, da vstopimo v živahno poletje!

 

V Trgovinah Buzz in v spletni trgovini vas čaka vaš Nike Air Max 90 SE XCAT.

 

Do naslednjič …

Čao.

Philip Bukov

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki