preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
29.03.2023.

Nazaj k Y2K z ADI2000

Hej,

sem Georgescu in s polnim delovnim časom vlogam o supergah. Prvič pišem Buzz blog kot del ekipe in res sem navdušen, da lahko delim svoje misli o najbolj kul in najbolj svežem športnem modelu v tem trenutku. Danes se pripravite na novi par Adi2000 "Core Black & Core White"! Ta par predstavlja elemente sveta skejtanja in prikazuje elegantne podrobnosti - izdelane iz recikliranih materialov. Navdihnjene z drznostjo zgodnjih dvajsetih let in cepljene z DNK-jem skejtarske dobe, v vsestranski barvni paleti: te športne superge bodo poskrbele, da boste verjeli, da so bile izdelane po vaših željah.

Bolj udobne, kot si lahko predstavljate, enostavne za nošenje in primerne za vsakodnevne outfite - to so glavne značilnosti superg Adi2000 "Core Black & Core White". Tudi če jih želite nositi z mestnim stilom, z raztegljivimi kavbojkami in majico ali bolj udobnim, monokromatskim slogom, je ta par obvezna sestavina vaše garderobe. Tisto, kar ta par naredi popoln za vsak outfit in dogodek, so minimalističen dizajn s sofisticiranimi podrobnostmi na blatniku in zgornjem delu, nevtralne barve in uporabljeni vrhunski materiali.

Menim, da je ta retro-futuristični koktajl izjemno kul in edinstven. Brez potrebe po drznih barvah, ta par bo zagotovo privabil poglede! Odločil sem se, da ta par združim z dvema outfitoma in verjamem, da se popolnoma prilega obema! Prvi outfit prikazuje raztegljive kavbojke, belo, navadno majico in adidasov kapucar, drugi outfit pa vključuje to trenirko.

 

Model Adi2000 se nahaja na vrhu mojega seznama in kmalu se bo znašel na vrhu seznama vsakega strastnega ljubitelja športnih superg! Adi2000 "Core Black & Core White" je sedaj na voljo v trgovinah Buzz ali na spletu, tako da lahko enostavno najdete popolno velikost zase. Buzz, bodi epski, nosi superge!

Se vidimo!

Georgescu

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki