do nadaljnjega ni na voljo!

na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
28.12.2022.

PUMA MAYZE STACK TE PONESE NA VIŠJI NIVO

Hej,

To je moj prvi blog kot del skupine Buzz Crew. Moje ime je Zorica. Tisti, ki me poznajo, me kličejo Zoka. Kot vsako dekle sem velika ljubiteljica mode in modnih trendov, superge pa so moja strast.

Danes je mojo pozornost pritegnil model PUMA Mayze Stack. Nisem se mogla odločiti za en odtenek, zato sem ga izbrala kar obe možnosti, White Vaporous Gray in Rose Quartz. Model PUMA Mayze Stack je superge dvignil na višji nivo. Dobesedno. Ima super debel podplat in zgornji del po navdihu nekaterih Puminih najbolj ikoničnih modelov. Na teh supergah mi je bilo všeč vse, zato so takoj pritegnile mojo pozornost.

Model PUMA Mayze stack se odlično prilega h številnim oblačilom, danes pa sem Puma Mayze Stack "White Vaporous Grey" kombinirala s puloverjem Puma infuse s polzadrgo in širokimi hlačami Puma infuse ter s kombinezonom New Balance z visokim ovratnikom, ki prinaša udoben občutek in moderen videz. Puma Mayze Stack "Rose Quartz" sem kombinirala s hlačami in trenirko New Balance, ki se odlično poda h kombinaciji.

To je za enkrat z moje strain vse. Upam, da vam je bila moja izbira všeč. Mojo kombinacijo najdete tako v trgovinah Buzz kot tudi v spletni trgovini.

Želim vam srečno novo leto. Se vidimo naslednje leto.

Do naslednjič,

@Zokaaaaa…

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki