preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
03.07.2019.

Ko te začnejo srbeti podplati

Pred nekaj dnevi, je Nanjig postal najbolj vzhodno mesto v katerem sem bil, za Ha Long Bay. Mesto na vzhodu Kitajske je bila moja destinacija zdaj in razlog za moje potovanje je bil ples.

Breaking je pred kratkim postal olimpijski šport, tako da bo v Parizu, leta 2024, prvič v zgodovini, moj najljubši šport dobil nove športne dimenzije. Čeprav nikoli nisem preveč maral vaditi športnih elementov plesa, sem sprejel vabilo od Srbske zveze za ples in športno združenje, kot predstavnik države. Dobil sem možnost, da izkusim Svetovno prvestvo, ki je bilo organizirano, da bi zabeležili break dance in tekmovalni sistem, kot športno disciplino. Znova so me zasrbeli podplati.

 

Ker je BUZZ pred kratkim predstavil nov model znane klasike adidas Superstar, je bila to logična izbira za to pustolovščino.

Vedel sem, da bom moral v prihajajočih dneh prehoditi več deset kilometrov in spreminjati več različnih javni prevozov. Če bi moral izbrati samo en par superg, bi bile to ikonične nizke Superstarke.

 

Model, ki je izšel leta 1969, je bil (na žalost) popularen v moji drugi najljubši disciplini- košarki. Kareem Abdul-Jabbar, moški, ki je naučil Divača čarovnije “skyhook-a”, ki je premagal Bruca Lee-ja, je bil eden od igralcev, zaradi katerega je model postal popularen po celem svetu.

Stoletje pozneje, se je Run-D.M.C. odločil, da se bo na odru oblačil enako, kot se oblačijo na ulicah in z javnostjo ter sodelovanjem z adidasom, so postavili neprekosljivo hip hop supergo. “Break dancerji”  so odobrili adidas Superstar, kot enega izmed najbolj prepoznavnih superg za ples- trajne, trdne, udobne in super “cool”.

 

Zame, bo ta model vedno imel sentimentalno vredost in me bo spominjal na prve hip-hop superge, ki sem jih kupil v srednji šoli z žepnino. Takrat so bile šolska gobica pod “jezikom” Superstark in debele barvne vezalke, neizogibena podrobnost.

 

Lex

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki