preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
20.09.2023.

ELEGANTNO POTOVANJE Z MODELOM NEW BALANCE 550

Heya,

Jaz sem Kejli in to je moj prvi blog za Buzz Crew. Sem pisateljica, moderatorka, novinarka, vplivnica in plesalka. Sem tudi najnovejša članica Buzz Crew, kar me res veseli. Moje vsakdanje življenje se dotika sveta medijev in televizije in mi omogoča eksperimentiranje s stili. Kljub temu ostajam zvesta svojemu slogu in sem velika ljubiteljica urbanega sloga, predvsem superg, ki jih nosim ves čas.

Pridi z mano na elegantno potovanje z najnovejšim modelom, izbrala sem NEW BALANCE 550. Ta model je pustil svoj pečat na mestnih ulicah in pritegnil pozornost vseh. Razložila bom, zakaj so te superge postale obvezne v moji osebni zbirki.

NEW BALANCE 550 so lifestyle superge, ki so nastale leta 1989 in pustile impresiven pečat na košarkarskih igriščih po vsem svetu. NB 550 je postal svetovni modni favorit. Nizka in poenostavljena silhueta modela 550 spominja na modno oblikovanje v poznih 80. letih, medtem ko jim mehki usnjeni zgornji del daje klasičen videz.

Moje New Balances superge potujejo z mano povsod in so z mano v moji vsakodnevni rutini: na plesišču, na odru, v studiu in v mojih najljubših barih. Če iščeš klasičen par superg s sodobnim pridihom, je New Balance 550 kot nalašč zate.

Ta par superg lahko najdeš v trgovinah Buzz ali na spletu.

Z ljubeznijo,

Kejli

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki