preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.08.2023.

Brez tveganja, brez zabave - Izkoristite priložnost v Nike Air Max 90

Drage in dragi moji,

Mac Miller ima pesem "Nikes on my Feet" in na to pomislim vsakič, ko pomislim na superge Nike. Pred 33 leti je Nike izdal Air Max III, model, ki je vsem bolj znan kot Air Max 90. Tinker Hatfield se je nekoč odločil za večjo zračno blazino in večjo fleksibilnost, ki jo po njegovi zaslugi čutimo še danes, ko tri desetletja hodimo v tej trajni klasiki.

Najbolj znana barvna različica je tako imenovana infrardeča. Prvotno je bil model predstavljen kot Hyvent Orange, danes pa imamo na voljo široko paleto barvnih kombinacij. Ker vem, kako udoben  je Air Max 90,  ki je idealen za vsako kombinacijo, se zanj zlahka odločim v devetih od desetih situacij.

Tako kot v tem primeru. Prijatelja sem povabil na sprehod in mu rekel, naj za vsak slučaj prinese fotoaparat in nekaj objektivov. Ladar je kralj! Ne vem, če sem vam povedal, kako zelo ljubim svoje mesto in ljudi v njem. Da bi to počastil, sem se moral ustaviti in ovekovečiti trenutek pred zidom, kjer piše "RISK". Gospod Rosh Panonsky, umetnik svojega kalibra, slika po našem mestu gor in dol in mu daje poseben čar.

Ko slišim Air Max, je tako, kot da me nekdo vabi na pustolovščino in mi šepeta: adrenalin. Mislim, da ni izziva, ki ga v teh supergah ne bi mogel premagati. Brez tveganja, brez zabave - kaj naj rečem. Verjetno obožujem akcijo ali pa sem videl preveč akcijskih filmov z Jackie Chan.

Med pripravo bloga se mi je beseda RISK zataknila v glavi, skupaj s pesmijo in spominom na Maca. Naslednjič, ko boste videli AM90, se spomnite name. Tvegajte, kot je tvegal Tinker. Naredite nekaj, kar želite, čeprav vam vsi pravijo, da ne bi smeli. Povejte nekomu, da vam je mar. Odpustite ... in pomagajte nekomu, ki je padel. Življenje se meri po izkušnjah, ki jih ustvarjamo in si jih zapomnimo.

Kateri je vaš najljubši pustolovski čevelj? Se vidimo kmalu, uživajte!

 

Story

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki