preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
09.08.2023.

KORAK V POLETJE Z VANS UA OLD SKOOL

Pozdravljeni, skejterji in avanturisti!

 

Danes vam bom z navdušenjem predstavil legendarno ikono mestne mode -  Vans. Sprva Sprva zasnovan kot skejterski čevelj leta 1966, je Vans postal eden najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na svetu, presegajoč svoje korenine in postal časovno neločljiv in nujen del vsake garderobe.

S tem povedanim, imam danes srečo, da z vami delim svojo ljubezen do skejterske kulture in mestnega raziskovanja s VANS UA Old Skool - modernim simbolom uličnega sloga in svobode.

UA Old Skool ni le ikonična izbira za skejtanje, ampak je tudi popolna za tople poletne večere preživete s prijatelji. S temi čevlji se lahko drzno potopite v čarobnost brezskrbnih trenutkov - pričakujte udobje in veselje, ko se gibljete in zabavate brez kakršnih koli omejitev.

Posebej zasnovani za avanturiste in svobodne duše, UA Old Skool združuje udobje in slog. Z vsakim korakom bodo napolnili mestno sceno z žarečo energijo. Nazadnje, želim vam navdihujoče poletje in naj vam Vans ostane zvest spremljevalec v vseh pustolovščinah in nepozabnih doživetjih, ki prihajajo.

 

VANS UA Old Skool čakajo na vas v trgovinah Buzz in na spletu.

 

Z ljubeznijo,

 

Simcho

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki