preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
05.07.2023.

Puma RS-X - udobna in sveža, vse v enem!

Glede na to, da je to moj prvi blog, ki ga pišem za BUZZ, sem hotel dati vse od sebe in vam iskreno povedati, kaj si mislim o Puma RS-X EFEKT TM supergah. "Brez nakladanja," kot pravijo.

Tako ... Vstopim v BUZZ in vidim model, na katerem piše "Puma". Mogoče bi me pred nekaj leti že samo Puma škatla osrečila, ker bi zagotovo vsebovala tiste čudovite Puma Suede superge, ki bi jih takoj zavezal s tistimi debelimi vezalkami. V njih bi bil videti kot 70% ljudi, s katerimi sem se družil, a bi bile še vedno vrhunske.

Tokrat sem izbral model RS-X (ki zveni bolj kot Kawasaki motor kot pa superga, realno pa ni važno ... videl sem že hujša imena za superge). Vem, da ta model ni nov. Če se ne motim, mislim, da ga je ekipa Puma izdala že leta 2018. Najboljše je, da sem imel priložnost nositi rdeči model RS-X leta 2020, ko sem snemal glasbeni video za mojo pesem "Hollywood". Posnel sem video in superge naslednji dan vrnil, ker jih v tem času nisem začutil. Bile so super za video, vendar so se mi na mojih stopalih v velikosti 44,5, ki jo nosim, zdele precej velike. Danes se mi ta odločitev zdi precej neumna, ker jim sploh nisem dal priložnosti. Model, o katerem trenutno pišem, je še vedno isti RS-X (EFEKT TM) kot pred dvema letoma, tokrat pa sem imel priložnost, da jih nekaj časa nosim in lahko vam povem, da so ene tistih superg (dobesedno imam 2 para), ki mi po dveh urah nošenja ne dajejo občutka razbolelih stopal.

To je verjetno zato, ker je Puma leta 1986 lansirala tehnologijo RS s cilji, da se njihove superge približajo tistim za aktivno uporabo, kot je tek. V MODELU RS-X lahko tečeš, čeprav to ni bil moj prvi razlog za izbiro. Niti niso prvotno namenjene temu 

 

Model RS-X je zasnovan, da ti zagotavlja maksimalno udobje in svež izgled, ne glede na to, ali ste končali 6. razred, magistrski študij na DIF-u, ali pa ste pravkar že tretjič postali dedek. Te RS-X superge danes še zdaleč niso tisto, kar sem spoznal leta 2020. Ne zdijo se več plastične. Noge v njih lahko dihajo, ker so materiali zračni tam, kjer morajo biti. Ja, še vedno se zdijo velike, ampak ko jih boste držali v rokah, boste spoznali, da so pravzaprav zelo lahke.

V trgovini BUZZ sem videl model Puma RS-X v natanko 13 drugih barvnih odtenkih, tako za ženske kot za moške, tako da lahko prosto izbereš takšne, ki ustrezajo tvojemu okusu. Velikost in bravo na stran ... Iskreno, mislim, da danes na policah ne boš našel veliko superg, ki te ne bodo razočarale, ne glede na to, ali boš v nedeljo zjutraj odšel na Sljeme ali pa boš v nedeljskem popoldnevu po Sljemenu uživali na kavi s prijatelji na Cvjetnem trgu.

Lahko bi pisal tudi o zgodovini znamke Puma, a to nikogar ne zanima in realno, če si vsaj malo ljubitelj superg, tako kot jaz, veš, da Puma ni nikoli razočarala s svojimi supergami, čeprav morda trenutno niso tako populane, kot nekatere druge znamke. Ampak to pripisujem svojemu "brez nakladanja" odnosu, s katerim se ne bodo vsi strinjali ... tako kot se ne bodo tudi s to objavo na blogu.

Sam lahko presodiš, jaz pa bom ta RS-X obdržal v moji zbirki, medtem ko boste lahko našli svoj model v BUZZ trgovinah ali na spletu!

 

Zembo Latifa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki