preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
12.04.2023.

Svoboda, da si, kdor si, s Converse Run Star modelom

Hej,

Z veseljem delim z vami, da sem zdaj del ekipe BUZZ, v kateri se vsi radi zabavamo, uživamo v življenju in izgledamo dobro. Sem Lina Roskin in danes vas bom pripeljala v svoj svet in z vami delila svojo vsakodnevno rutino, kjer sta udobje in stil vse. Sem manekenka, učiteljica joge, pisateljica in predvsem nekdo, ki ne mara veliko govoriti o sebi, ampak rad govori in piše o stvareh, ki ga navdihnejo.

In tako lahko opišem svoj trenutno najljubši in #musthave model superg - CONVERSE RUN STAR MOTION, ki je tako udoben, da je prevzel vsak del mojega vsakdanjega življenja. Vzela sem si celo drugi par črnih Converse Run Stars, da jih lahko kombiniram z res vsako obleko. Najbolj kul je to, da jih ne nosim samo v mestu, ampak celo na bolj divjih terenih med sprehajanjem svojega psa. In lahko vam povem, da teh superg ne bi zamenjala za nobene druge.

Njihova ekscentrična zasnova me je takoj osvojila, a kot rada rečem - videz ni vse. Pomembno je, da se počutite udobno in da lahko z lahkoto izrazite sebe in svoj stil. Zato bi rekla, da je CONVERSE RUN STAR MOTION izrazil mene in otroka v meni, ki izžareva veselje na vsakem koraku.

In ko že ravno govorimo o ugodju, bi vam rada predstavila naslednjo #musthave novost iz moje dnevne rutine – v Buzz-u je nova blagovna znamka DOT. Njena preprosta zasnova se zlije z vsem, ampak tisto, kar me je prepričalo, je udobje, da se počutim kot doma, kadarkoli jo nosim. Imam že celoten komplet – zgornji del, pulover, hlače ... Ne bom naštevala celega seznama, saj ne glede na to, kaj izberete med DOT ponudbo, lahko zagotovim, da bodo med njimi vaše top 3 stvari, ki jih želite nositi na dnevni osnovi.

In za zaključek še moje sporočilo za vas: najpomembnejše v življenju je, da se počutite udobno - v vsaki situaciji in v vsakem trenutku. Cenite svoje udobje in skozi življenje plujte s stilom.

Se vidimo!

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki