preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
07.04.2023.

Nike Air Max Furyosa

Pomlad se ne bi mogla začeti bolje; vanjo vstopamo v stilu z Nike Air Max Furyosa.

 

 

Že dolgo časa sem ljubiteljica Nike superg, različnih modelov, od katerih ima vsak svojo zgodbo. Tako je ta model zmagovalen zaradi svoje avtentičnosti, stila in »enostavnega nošenja«. Nike-jeva nova silhueta s svojo inovativnostjo vrača vibracije iz 90.let. Bi se rad ponašal z vrhunsko stilom? Te superge izstopajo z novim, kompleksnim dizajnom zgornjega dela, ki združuje različne materiale in barve ter jim daje sodoben, edinstven in eleganten videz.

Pripravite se na divje korake z živalskim potiskom in rdečimi odtenki, ki zares poudarijo te superge, črno-bele kombinacije pa poskrbijo, da se odlično prilegajo vsakemu kosu oblačila.

 

 

Kot veste, je Air Max  znan po maksimalnem udobju, po katerem vsi hrepenimo, s tem modelom pa ga zlahka dobimo. Rada bi poudarila, da sem v njih mobilna podnevi in ponoči. Čez dan jih kombiniram z vsakodnevnim sproščenim stilom, zvečer pa jih obujem celo za zabavo in jih kombiniram k obleki. Je sploh lahko še boljše?

Udobje ne pomeni, da je treba sprejeti kompromis na račun stila in Furyosa to najbolje dokazuje.

V glavnem, Nike Air Max Furyosa Trainers so ultimativna izbira za vse, ki iščemo izjemno zmogljivost, vzdržljivost, udobje in stil. So moja najljubša izbira v lifestyle slogu in prepričana sem, da počasi postajajo tudi tvoja.

 

Majda Stamenković – Buzz Crew

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki