preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
22.03.2023.

NEW BALANCE CT302 – MASIVNA ELEGANCA

Te super kul superge iz serije CT302, tako masivne, a tako elegantne, so popolna kombinacija zame. Svoj NEW BALANCE CT302 model nosim s športnimi oblačili med vadbo in plesom, kombiniram ga z oblekami, ko preklopim na svoj športno-začinjeni program, obujem ga tudi, ko v pižami skačem po domu (samo zaradi njihovega udobja) in seveda s številnimi oblačili, ko grem ven in ko se namenim na plesišče.

Kar po mojem mnenju naredi te superge elegantne, je sprednji del na prstih, sama "kletka za prste", ki je zaobljena in s tem doda finost celotnemu videzu, poleg tega pa ima še dodatno plast na prstih, t.i. "kapico" in "zaščito za prste", ki je razširjena vse do lukenj za zavezovanje in je dodatno "ojačana" z gumijastim materialom. S tako dodatno zaščito so še bolj udobne za nošenje na daljših sprehodih (tudi kilometrskih ...), seveda pa so super izbira tudi v pomladnih in sončnih poletnih dneh, ker stopala v njih "dihajo". In ni vse samo zaradi njihovega videza, ki je mimogrede trenutno IN, ampak tudi zaradi njihove kakovosti in materiala.

In ko že omenjam material: New Balance je znamka, ki je že sama po sebi trajnostna in pristopa k problemu podnebnih sprememb, v njihovih materialih pa boste najpogosteje našli okolju prijaznejše materiale, katerih delež se bo do leta 2025 povečeval (usnje, recikliran poliester in bombaž).

Ampak, samo malo, nisem še niti omenila njihovega sredinskega dela, platforme kot srednjega podplata in samega podplata. Ne samo, da doda približno  4 cm višine, tudi sam podplat omogoča lažjo hojo, tek in ples z vodoravnimi "cik-cak" linijami, ki olajšajo upogibanje stopal. S tem modelom jim je uspel veliki met! NB CT302 je izboljšan model, ki temelji na modelu CT300 iz 80-ih, ki je bil "ponovno lansiran" leta 2014. Toda CT302 sledi izvirni obliki CT300 z novimi dodatki, kot so "platforma", stilizirana črka "N", že omenjeni gumijasti ščitnik za prste ter valovite linije in izrezani materiali po celi supergi (od zadnjega "ovratnika", dizajna na boku superge, črt na podplatu ...).

In zdaj ko jih nosim, res zelo redko nosim vezalke zavezane v pentljo, osebno jih rada skrijem nazaj pod jezik. Superge New Balance CT302 pa so mi tako z in brez pentlje enako luštne. Nikoli se nisem zmotila pri njihovem zavezovanju!

In zaradi vseh teh stvari moji New Balance CT302 potujejo z menoj povsod in ves čas, na nogah, v potovalni torbi, v avtu, medtem ko čakajo, da se preobujem, jih najdem, ko v mojo plesno dvorano prispejo pred menoj, z mano grejo  tudi na snemanja videospotov, v studio in v moje najljubše kavarne/klube, ko grem ven.

Poiščite superge NEW BALANCE CT302 v najbližji trgovini BUZZ ali na spletu.

Noelle

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki