preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.03.2023.

NMD_3 PREVZEMA SCENO

Hej!

Čeprav so bile moje prejšnje zgodbe posvečene Nike-u, se mi zdi vredno omeniti, da v tej sezoni adidas vlada po ulicah z novo kolekcijo. Danes bom pisal o paru, ki sem ga nosil nazadnje - in ta me je prepričal!

Da bi lažje vizualizirali ta model, se vrnimo nekaj let nazaj. 12. decembra 2015 se je začela prva serija adidas NMD - in NMD je prevzel mestne ulice po vsem svetu. Sodobna silhueta, narejena z najnovejšimi  tehnologijami, časti ikonične adidas superge, kot so Micro Pacer, Rising Star in Boston Super. Danes adidas razvija isto idejo, pri čemer se igra s transparentnostjo. Tu je NMD_V3!

Pri izbiri novih superg mi je pomembno, da jih lahko kombiniram s svojim stilom oblačenja, in absolutno se ujema z barvno lestvico novega modela NMD_V3. Povedati moram, da so blazinice izjemno udobne. Prepričan sem, da boste v tem modelu uživali že zdaj, ko bodo dnevi toplejši in boste zunaj od zore do mraka! Material je res fleksibilen in se odlično prilagaja stopalom.

adidas NMD_V3 je model, ki bo zagotovo dodal osebni pridih mojim spomladanskim kombinacijam. Ne zamudite priložnosti, da ujamete svoj par, zato pohitite v najbližjo Buzz trgovino - ali pa superge naročite na spletu.

Do naslednjič,

Vanja

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki