preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
22.02.2023.

Zgodovina 90ih z adidas Ozelia

Hej ekipa,

Z veseljem vam sporočam, da sem nazaj, tokrat kot del najbolj kul ekipe - BUZZ crew. Torej, veliko se bomo videvali. In danes sem pripravljen, da vas popeljem v svoj svet plesa in glasbe ter skupaj z adidas Ozelio odpotujemo nazaj v prejšnje čase.

adidas Ozelia je eden od kultnih modelov, ki vrača nostalgijo drznega duha devetdesetih let. In čeprav sem generacija Z, ali GEN Z, kot nas večina imenuje, se zelo identificiram s pop kulturo devetdesetih let, ko je bil ulični stil na vrhuncu. To so dnevi, ko so izšli nekateri najbolj kul plesni komadi. Komadi, ki danes še vedno odmevajo skozi zvočnike v klubu.

adidas Ozelia prav tako vsebuje DNK devetdesetih, vendar združuje retro občutek z moderno tehnologijo, kot je oblazinjen sredinski podplat in adiPRENE®, ki absorbira silo udarca med površino in peto ter zmanjšuje obremenitev sklepov. V plesu je zelo pomembno, da lahko vsak gib izvedete z lahkoto.

 

Poleg izjemnega udobja in dobrega oprijema me je model adidas Ozelia osvojil tudi s svojim dizajnom. Kombinacija različnih tkanin je nekaj, kar me je vedno zelo pritegnilo, poleg tega pa se tukaj odlično ujema s kamuflažnimi elementi.

Osebno sem ga kombiniral s tem setom adidas Ozworld in svojo najljubšo kapo, da sem ujel svoj stil.

Če ste tudi vi eden od oboževalcev retro sloga in drznega dizajna, lahko adidas Ozelia najdete v BUZZ trgovinah ali na spletu tukaj.

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki