preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blogger Pick
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: oranžna je nova črna

Hejla!

 

Sem Vanja Vučković. Moje življenje na družbenih omrežjih se je začelo pred nekaj leti, z mojim YouTube kanalom in ustvarjanjem prvih posnetkov. Danes lahko spremljate vsebino, ki jo objavljam na YouTubu, Instagramu in TikToku.

Vesela sem, da sem končno dobila priložnost, da vam pokažem svoje nove najljubše superge. Ko sem jih videla v izložbi, so takoj ujele mojo pozornost in hotela sem jih imeti. Na voljo so bile v različnih barvah, vendar sem se odločila za svojo najljubšo, oranžno.

Superga, o kateri pišem, spada med moje top 3 Air Max modele, in to je Nike Air Max Dawn.

Revolucionarna Air tehnologija je zaživela leta 1978. Leta 1987 je Air Max 1 debitiral z vidno Air tehnologijo, kar je navdušencem predstavljalo več kot le občutek zračne blazine – ustvarila je viden zračni podplat. Od takrat naprej je superga Air Max postala uspešnica med športniki in zbiralci, ki ljubijo nenavadne barvne kombinacije.

Supergo Air Max Dawn s koreninami v atletskem DNK-ju sestavlja minimalno 20% recikliziranega materiala po teži. Sintetični semiš in drugi materiali prelivajo vintage tekaške vibracije s svežimi podrobnostmi. Nike Air blazina napoveduje dnevno napoved, polno udobja.

Všeč mi je tudi, da ta model superg omogoča širok nabor oblačil, s ki jih lahko skombinirate z njim. Lahko jih nosite za trening in v kombinaciji z vsakdanjim stilom.

Mislim, da je odtenek oranžne, ki ga najdemo na tem modelu superg, absolutna uspešnica v tej sezoni in vsekakor lahko rečem: oranžna je nova črna!

Air Max Dawn poiščite v najbližji Buzz trgovini ali na spletu.

 

Vanja

Trenutno nema komentara

Podobni članki