preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
11.01.2023.

CONVERSE CTAS: Za pustolovščine na vseh terenih

Naj se najprej predstavim. Moje ime je Tomislav Petrlić in že od malih nog skrbno izbiram, kaj kombiniram s svojimi supergami. Ko sem postal član skupnosti Buzz Crew, so moje kombinacije postale še bolj divje in kreativne. Zanimivo je, da vam o supergah Converse pišem prvič, saj je bil eden prvih modelov, s katerim je mali Tomislav pri svojih dobrih 10-ih letih začel svojo avanturo v svetu superg, karirast model All Star Converse.

Zaradi njih imam še danes na vratih maminega stanovanja vgraviran vzdevek "punker", saj sem takrat poslušal veliko punka in Converse so neizogiben del te kulture.

A preden spoznamo novi model Converse, se vrnimo še malo na začetek poti te prepoznane blagovne znamke. Ko slišimo Converse, pomislimo na ameriški športni čevelj, ki ga izdelujejo že od leta 1908. Prvotno je bil Converse znan po svojih visokih supergah, kasneje pa so svojo ponudbo razširili in začeli proizvajati tudi druge vrste športne obutve.

Converse je svojo pot do svetovne prepoznavnosti utiral skozi nogomet. Leta 1917 je Chuck Taylor, slavni nogometaš in trener, začel delati za Converse kot prodajalec in trener. Taylor je vplival na oblikovanje superg, vključno z dodajanjem svojega imena in priimka blagovni znamki Converse. Tako so nastale superge Chuck Taylor All Star, ki so hitro postale hit in ene najbolj prodajanih športnih superg na trgu.

Converse se je pozneje razširil na druge športe, vključno s košarko, boksom in skejtanjem. Danes so superge Converse po vsem svetu znane kot stilska ikona in del pop kulture. Čeprav se je skozi leta spremenilo veliko oblikovnih elementov, so superge Chuck Taylor All Star še vedno ene izmed najbolj priljubljenih superg Converse na trgu. Ker se je Converse razširil na različna področja, smo prišli tudi do modela Converse CTAS All Terrain.

Superge Converse CTAS All Terrain Shirt so elegantne in funkcionalne. Imajo trpežen zgornji del iz platna in gumijast podplat, zaradi katerega so primerne za različne terene. Klasična oblika Converse z vezalkami na sprednji strani je oblazinjena jeziku, kar prinaša dodatno udobje. Superge All-Terrain Shirt so na voljo v črni, sivi in ​​rdeči barvi, tako da lahko izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu stilu. Ne glede na to, ali raziskujete mesto ali se podajate na brezpotja, so te superge zanesljiva izbira za vse vaše avanture.

 

Tomislav

 

 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki