preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
14.12.2022.

NIKE AIR MORE UPTEMPO: BREZČASNA KLASIKA

Nike Air More Uptempo je eden izmed najbolj ikoničnih Nike superg. Superga je bila prvič izdana leta 1996 in od takrat naprej vedno prisotna. Skozi leta je postala klasični model, ki nikoli ne gre iz mode. Ne samo, da izgleda odlično, ponuja tudi izjemno udobje in podporo, s svojim sistemom blazinjenja z zračnimi žepi v sredinskemu podplatu, ki dajo dodatno amortizacijo med hojo ali tekom.

Udobje te superge pa ni edina stvar, ki jo dela popularno v modnem svetu. Velik »AIR« napis in celoten dizajn dela ta čevelj izstopajoč in veliko modno usmerjenih posameznikov ga je skozi leta vzelo za svojega. Nike Air More Uptempo so se pojavile v kar nekaj editorialih visoke mode, radi jih nosijo tudi zvezdniki in modni vplivneži.

Uptempo je definitivno ikonična silhueta, vendar za moje pojme precej podcenjena, vsaj v Sloveniji. Globalno, še posebaj v modnem svetu, pa je ta superga zelo popularna ravno zaradi svojih udarnih detajlov.

Air More Uptempo je idealen za vse, ki se ne želijo odreči udobju in kvaliteti za dober modni vtis. Superge izgledajo odlično v kombinaciji s kavbojkami, kratkimi hlačami ali celo trenirko, tako da jih lahko nosite kamorkoli. Na voljo so v mnogo barvnih kombinacij in sigurno boste našli vsaj eno, ki ustreza vašemu osebnemu stilu popolno – če imate radi bolj žive barve, kot je rdeča ali bolj subtilne tone, kot sta bela in črna, za vsakega se nekaj najde.

Na sploh so Nike Air More Uptempo super izbira za vse, ki iščejo stil in udobje v enem. Zakaj nebi te klasike dodali v svojo omaro že danes?

Nike More Uptempo lahko najdete v vseh trgovinah Buzz in na naši spletni strani.

Tadej Kolar Jetski

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki