preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
30.11.2022.

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation

Vsakič, ko vidim par superg, ki so mi všeč, me prevzame. Poleg tega, da si jih seveda želim. Vendar poskušam najti zgodbo za silhueto, tako kot pri vsaki svoji pesmi. Air Max 95, ki je bil prvotno namenjen za tek, je prvi model, pri katerem je sprednja zračna blazina vidna, napis swoosh pa je majhen in diskreten. Sergio Lozano, oblikovalec Nike ACG, je sprva menil, da je Air Max 95 že sam po sebi podpis znamke Nike in ne potrebuje več predstavitve znamke z logotipom. Absolutno mi je všeč ta prikriti videz, malce "pod krinko", zato sem danes izbral te Air Max 95 Black/White/Blue.

Neonsko zeleni poudarki na spodnjem podplatu so poklon tekmovalni plati koncepta Air Max 95. Lahko jih kombiniramo z drugimi neonskimi elementi v našem outfitu!

Čeprav je bil deževen in pozen novembrski dan, sem se v izbranem outfitu počutil odlično. Superge Air Max 95 so zelo udobne in stabilne. V njih sem lahko brez težav preživel cel dan. Poleg tega so zelo trpežne, dobro izdelane in imajo odličen oprijem na vseh površinah. Tu je viden Lozanov genialni dotik, ki je instinktivno vnesel majhne note Nike ACG; nedeklarirane, a opazne. Retro pisava napisa spominja na 50. obletnico inovacij, ki jih je Nike prinesel v industrijo.

Kombiniral sem jih z lahkim športnim dresom Nike, podloženim s flisom za največje udobje v zunanjem vremenu. Resnično kul je, da je dizajn Air Max 95 tako igriv, da vsako leto izidejo nove izdaje z barvnimi kombinacijami za vsak okus.

Air Max 95 Black/White/Blue ali celotno paleto Air Max 95 v različnih barvah poiščite v trgovinah Buzz ali na spletu.

Bodi kul,

El Nino

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki