preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
21.09.2022.

GLAVE GOR!

Če iščete par črnih superg, ki jih lahko nosite po mestu ali med treningom, potem ne iščite več.

Vrnila sem se z novo zgodbo in novim najljubšim športnim copatom. Tokrat gre za nov model - Nike Air Max Flyknit Racer.

Vsi že vemo, da Nike nenehno premika meje na vseh področjih, in lahko rečem, da nas tudi tokrat niso razočarali! Nike Air Max Flyknit Racer je izdelan iz recikliranih materialov in odpadkov, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost in vzdržljivost, zato je ta model odlična izbira.

 

Nike-jev slog je znan in priljubljen po vsem svetu, Air Max Flyknit Racer pa je odličen primer tega. Čeprav so superge unisex, so na voljo v različnih barvah, kar pomeni, da je na voljo model za vsakogar in za vsako priložnost. Pri tem modelu me je najbolj pritegnil videz, ki je hkrati eleganten in drzen, zaradi česar jih lahko na različne načine kombinirate z oblačili. Vendar me je prepričalo njihovo udobje. So tako lahki, da jih med hojo ne čutim.

Baggy stil je nekaj, kar je značilno zame in za moj slog oblačenja. Te hlače lahko pogosto kombiniram s puloverjem ali klasično belo majico in dobrimi supergami.

Na koncu lahko rečem le - na kaj še čakate? Naročite jih prek spleta ali se odpravite v najbližjo trgovino Buzz in se prepričajte, zakaj je bil ta model ustvarjen za vas.

 

@catwomenn

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki