preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
31.08.2022.

Obdrži poletje z Nike Air Max Pre-Day SE

Živjo, Buzz!

Sem Zvezdi iz Buzz Crew'20 in Mint Stories, bloga, kjer delim svojo strast do mode, fotografije in potovanj. Te tri moje najljubše dejavnosti so me pripeljale nazaj k vam. Imam tudi pomembno obvestilo – odkrila sem, da se poletno razpoloženje nikoli ne konča z najnovejšim modelom ikonične linije Nike Air Max, Nike Air Max Pre-Day SE, ki vam ga bom danes predstavila in vam dala nekaj idej za super kombinacije.

Za začetek je model preprosta mešanica med rožnato in bež barvo, kar je super, ker imam v svoji garderobi rada praktične odtenke, ki jih je enostavno uskladiti. Obe barvi sta super ležerni, a hkrati sveži in učinkoviti. Sonček je moj najljubši element, ker je ekstra detajl, ki takoj pade v oči in doda piko na i. Nove Nike Air Max Pre-Day SE sem kombinirala z plisiranim krilom z limonastim potiskom, ki se odlično prilega poletnemu duhu, ki ga nosijo. Kombinirate jo lahko z majico Buzz s čistim dizajnom ali zgornjim delom. Detajli naredijo videz spektakularen, zato rada kombiniram svoje outfite s temi majhnimi poudarki.

Poleg ujemanja različnih videzov je zame pomembno tudi, da nosim "trajnostno modo", trend, ki ga Nike že leta spodbuja in mu sledi z vsakim modelom. Tudi nove Nike Air Max Pre-Day SE so narejene iz recikliranih materialov, posegli so po naravnih tkaninah, kot je lan, iz katerega je izdelana večina čevljev. Prepričana sem, da ta izbira ni naključna in mene osebno spominja na retro viseče mreže, v katerih brezskrbno ležite na plaži in opazujete morje. Z Nike Air Max Pre-Day SE se počutite prav kot bi lebdeli v oblakih, ki jih silhueta dopolnjuje s skoraj v celoti vidno zračno kapsulo in tudi vizualno daje občutek lahkotnosti.

Če ste že zaljubljeni v tehnologijo in modele Nike, jih lahko najdete še veliko več v njihovi ponudbi pri BUZZ-u.

Zdaj se pa poslovim in se vidimo na novih Buzz srečanjih!

Zvezdi

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki