preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
24.08.2022.

»Bodi »bold« z adidas Forum«

Hej!

Verjetno me že poznate, saj sem že večkrat sodelovala z Buzz ekipo. Če slučajno še niste slišali zame, sem Agata Kocijančič, oboževalka mode in udobja. Ker je od poletja ostalo le še nekaj zadnjih dni in jih zelo rada izkoristim zunaj v mestu so trenutno moja najljubša izbira adidas športno street styile kosi. Ker imam rada preprost, udoben in športni stil in verjamem, da nisem edina navdušenka, vam bom predstavila svoje najljubše kose s katerimi naredite nore outfite.

Moja najljubša obutev so trendovske in udobne superge s katerimi stilsko zaključim svoj outfit. Adidas Forum Bold so bile predstavljene leta 1984 in hitro osvojile svet. Košarkarski DNK se je vrnil na ulice drznejši kot kadarkoli prej. Prisotni so vsi klasični elementi: X dizajn in zgornji del luksuznega usnja. Novi model je bil dvignjen na višji nivo s platformo, ki zaokroži moj outfit. Torej so kot nalašč za vse nas, ki obožujemo šport in modo hkrati. Naj vam povem, zakaj so mi tako všeč in kako jih najraje kombiniram.

Superge nosim vsak dan, ker sem rada športno aktivna in  zato mi je pomembno, da me ne ovirajo pri vsakodnevnih aktivnostih. Za te vroče poletne dni je adidas TEE DRESS moj must-have. V kombinaciji z  Adidas Forum Bold ustvarita moj popoln poletni outfit s katerim nikoli ne zgrešim.

Pri modelu Adidas Forum Bold mi je najbolj všeč, da jih je mogoče kombinirati s katerim koli kosom oblačil. Tudi če se odločite nositi kombinacijo kratkih adidas SHORTS TIGHTS  ali dolgih adidas 3-STRIPES pajkic, v kombinaciji z  adidas Adicolor Classics Trefoil majico, se te superge lepo podajo. Na koncu lahko dodate jopico adidas Originals Primeblue, katera z detajli s 3 črtami vzdolž lepo zaključi outfit.

Superge Adidas Forum Bold in ostale omenjene kose lahko najdeš na spletni strani Buzz ali v poslovalnicah.

Lepo se imejte in veliko se smejte.

Agata

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki