preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.06.2022.

Petje v dežju z adidasom NMD_V3

Pozdravljeni, druščina!

Upam, da vam ti junijski dnevi prinesejo enako navdušenje, kot ga meni! Pogrešala sem pisanje zgodbe na blogu Buzz, še posebej zato, ker imam toliko novic za deliti! Poletje je še na začetku in še nismo povsem končali z načrtovanjem sezone. Čakajo nas počitnice, počitnice v gorah ali na morju ali v zanimivih mestih z veliko zgodbami. Nekaj ​​mesecev sem na primer preživela v gorah, v majhnem mestu, kjer sem imela tisti mir, ki me je popolnoma uravnotežil. Dobro mi je šlo, toda nekje vmes sem pogrešala živahno Bukarešto, tavanje po ulicah in opazovanje mimoidočih, ki z različnimi hitrostmi živijo svoje rutine.

Ti deževni dnevi me niso utrudili, saj me je gora utrdila in dala razumeti, kaj je pomembno in v kolikšni meri. Udobje, ki ga zagotavlja obleka, je vedno eden najpomembnejših vidikov. Zato sem se odločila, da bo za udobje prihajajoče urbane avanture odgovoren adidas. In po pričakovanjih je bilo vse super!

Obstajata dve situaciji, ki nas nasmejeta, ko hodimo. Prvi je, ko gremo bosi nekam na plažo, ali na mehko, žgečkljivo travo, drugi pa, ko si obuješ super udobne superge in preizkusiš prve korake. Prav tako me je adidas NMD_V3 nasmejal in me razvajal z vsemi elementi, ki prispevajo k vrhunskemu udobju, ki ga ponuja. Počutim se kot, da lebdim! In detajli, kot je ta prozorna guma na vmesnem podplatu in peti, so me popolnoma presenetili! Stopalo se neverjetno dobro prilega, zahvaljujoč fleksibilnemu materialu zgornjega dela, ki hkrati ustvarja občutek varnosti med hojo.

Poleg superg adidas NMD_V3 sem izbrala adidas trenirko in asimetrično adidas majico, outfit, ki ni ostal neopažen in obrnil poglede vsem mimoidočim.

Zelo sem vesela, da je adidas našel rešitve za recikliranje plastičnih odpadkov, model NMD_V3 pa je izdelan iz vsaj 50 % reciklirane surovine. adidas se je zavezal z veliko občutka odgovornosti in resno obljubo, katere cilj je nevtralen ogljični odtis. Pomembno se mi zdi omeniti tudi ta vidik, saj je tesno povezan z udobjem naše prihodnosti na tem planetu, in to pobudo s spoštovanjem pozdravljam.

adidas najdete v trgovinah Buzz, skupaj s številnimi drugimi super kul artikli ulične mode, ali pa si celotno ponudbo ogledate na spletu.

 

Do naslednjič veliko objemov in nepozabno poletje!

Andreea Din

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki