preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
08.06.2022.

Ninja mode

Raziskave kažejo, da se telo spomni predhodno naučenih motoričnih dejanj in da nekatere na videz pozabljene veščine potrebujejo le majhen opomnik, da se ponovno aktivirajo. Nekaj ​​podobnega kot vožnja s kolesom ... Nisem prepričan, kdo je raziskoval to temo, vendar vem, da moja spretnost pisanja česar koli smiselnega ni na krovu. Čeprav ohranjam formo z vadbo, se zdi, da vaš današnji junak pisanje nekako zanemarja. Naj vas to ne moti, ne bo nič manj vreden od večine današnjih časopisnih naslovov.

 

Zdaj, ko smo že omenili vadbo, pogosto moram menjati superge. Okej, najprej zato, ker sem sneakerhead in je to odličen občutek, potem pa tudi zato, ker se res veliko gibam in jih hitro znosim, tako da se pogosto znajdem brez. To bomo pripisali treningu. Tokrat sem vklopil “ninja mode” in se odpravil iskati preproste, svetle in popolnoma črne superge. Potreboval sem par, v katerem bi lahko treniral in plesal, pa tudi izgledal kul med hojo po vročem beograjskem betonu.

adidas Ozweego je model, ki je zlahka ustrezal temu, kar sem iskal in dobil v trgovini Buzz Sneaker Station. Ker so jih imeli v moji velikosti, je bil očiten naslednji korak, da odhodim iz trgovine v njih. Seveda sem moral navrsti nekaj plesnih gibov, da sem superge preizkusil!

 

Ste že slišali za ADIPRENE tehnologijo? Tudi jaz nisem, vendar sem moral ugotoviti, zakaj so ti adidasi tako udobni. In tam je bil... ADIPRENE, prijatelji! Posebna tehnologija podplata, značilna samo za adidas, absorbira sile in zagotavlja vrhunsko blaženje. Material je precej elastičen in ko jih prvič nosiš, se takoj zaljubiš v njihovo udobnost.

Poleg udobja so tu še lepi detajli, ki vlečejo vzporednico s prvim modelom iz leta '98, pa tudi prenovljene inovacije, ki so bile implementirane v današnji model ... Vsi detajli nikogar ne pustijo ravnodušnega. To vem iz življenja in dnevnega horoskopa. Ker so ta leta nekako nova devetdeseta, se je Ozweego, vsaj kar zadeva mode, popolnoma in elegantno prrilagodil otroku iz 90. let. Lahko jih nosim s trenirko, hlačami, kratkimi hlačami, vsem, kar mi pride na misel. Dobro služijo tudi ponoči in na kolesu - kombinacija, ki jo rad mešam, ko se vračam s plesnih vaj.

Ne glede na to, ali ste “stari šolski maček” ali super sodoben lik, te superge priporočam vsem – otrokom dvajsetega stoletja in vam – otrokom sodobnega časa. adidas Ozweego je moj novi najljubši par plesnih superg in nevem – zdi se, da je pisati blog malo lažje.

 

Lex
 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki