preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
01.06.2022.

Hodi po zraku z Nike Air Max 2021

Ta blog bom začel s prvim stavkom, ki sem ga izrekel, ko sem jih zagledal: "Kaj je to, vesoljske ladje?"

Ta Nike Air Max 2021 ima popolnoma futurističen videz. Ob pogledu na popolnoma novo silhueto takoj padejo v oči čipke, jezik in podplat. Na vrhu so različni materiali. Osnova je iz sivega najlona. Okoli vezalk in pete je usnjena prevleka. Na nosu so gumijaste pikice, na notranji strani superge pa mrežasta ploščica. Vse to povezujejo vidni oranžno-rumeni šivi.

Podplat je zelo vpadljiv element. Sestavljen je iz dveh delov. Na zadnji strani je očitno rumena enota Air s črno gumijasto kletko okoli nje. Del pod sprednjo nogo je izdelan iz bele pene. Nad vmesnim podplatom je oranžna gumijasta obloga.

Mešanica črne, rumene in oranžne me asociira na ogenj, kar se potrdi, če pogledaš konce vezalk. Obožujem ogenj in zame je to plus.

Še en plus tega Air Maxa je del projekta Move To Zero, ki temelji na trajnosti. Modna industrija je ena najbolj onesnaževalnih industrij na svetu. Nike želi to zmanjšati in vsaj 20 % materiala na modelu je recikliranih. Obstoječa plastika, preja in tekstil se ponovno uporabljajo za zmanjšanje emisij CO2. S svojim projektom Move To Zero poskušajo pravočasno rešiti Zemljo.

Kar zadeva udobje, bi lahko uporabil veliko presežnikov, da bi opisal te superge. Zračne blazine, goba in gumijasti podplati zagotavljajo izjemno mehak občutek. To je prava izbira za vse tiste, ki jim je udobje na prvem mestu, pa naj greste »le« v trgovino ali na tek.

Nike je znova potrdil, da je dediščino mogoče živeti in vsakič premakniti meje. Nike Air Max 2021 so superge, ki jih moram imeti v svoji zbirki in jih bom želela nositi vsako naslednjo sezono.

Nike Air Max 2021 lahko najdete v različnih barvah, ki bodo izzivale vaš pogum na ulici, v trgovinah Buzz in na spletu.

Kmalu ti spet pišem,

Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki