preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
04.05.2022.

RETRO SUPERGE, IZDELANE DELNO Z RECIKLIRANO VSEBINO

Znamko »three stripes« spoštujem in nosim že od otroštva, predvsem zaradi preprostosti in duha ter podobe in stila. Celotna zgodba o adidasu, bratih Adi in Rudolf, letih, v katerih so začeli, in »mesto sklonjenih glav« so me še bolj pritegnili, da sem vzljubil to epsko znamko.

Sem Vladimir Peshkov, ali kot me pozna občinstvo - LD Pistolero @ldpistolp

Na rap sceni sem aktivno prisoten že več kot 15 let, od leta 2008 pa aktivno treniram Kendo.

Danes imam za sabo več uradnih studijskih izdaj in s 3. Danom sem član Kendo reprezentance Makedonije in inštruktor mladincev v "Zen Ken Dojo Yoshin" v Skopju.

Šport, glasba, ulica in igrišča so skozi leta gradili moj stil in tisti, ki me poznajo, vedo, da je moj stil adidas.

Ko gre za superge, so "Shell shoes" moja popolnoma nepreklicna izbira. Lahko jih nosim dobesedno z vsem!

V jeziku slenga je adidas Superstar VEDENJE. Čeprav je njihova ideja, da so »low top« košarkarske superge, ki se zelo hitro prestavljajo s košarkarskega igrišča na ulico. Moji dnevi, videi, treningi in nastopi ne morejo miniti brez adidas Superstar in belih visokih nogavic.

Takoj sem opazil specifičen model Superstar. Usnjeni zgornji del in kapica ostajata zvesta preteklosti in izgledata tako kot original iz 70-ih. Delno izdelano iz reciklirane vsebine, ki nastane iz proizvodnih odpadkov, na primer ostankov rezanja in gospodinjskih odpadkov po porabi, da bi se izognili večjemu vplivu na okolje pri proizvodnji neobdelane vsebine.

Ta model adidas Superstar, tako kot vse ostale, lahko vidite v trgovinah Buzz in tudi v spletni trgovini.

Do naslednjega branja,

pozdravljeni,

LD Pistolero

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki