preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.03.2022.

Chuck Taylor All Star Move – ”It Girl” superge

Zdravo družba,

Vrnila sem se z novo zgodbo, novimi supergami in pripravljena na prihajajočo pomlad.

Naredila sem nemogoče: Odkrila sem najboljše superge za letošnjo pomlad. Chuck Taylor All Star Move je kul, moderen in primeren za vsako kombinacijo. Prepričana sem, da ko slišiš Converse, se ti v glavi takoj pojavi podoba ikonične črno-bele silhuete, ki so jo imeli vsi v 90. letih v svoji omari. Danes, sto let po nastanku Converse, ga nosimo še naprej in še vedno je v trendu. Chuck Taylor All Star Move ima dobro poznan dizajn in postavitev logotipa, v kombinaciji z zelo lahkim EVA podplatom z rahlim naklonom pa zagotavlja popolno svobodo gibanja, zaradi česar jih želiš nositi vsak dan.

Voluminozne silhuete so v zadnjih letih osvojile urbano in modno sceno, jaz pa kot navdušena superg spremljam vse nove trende v svetu superg. Zato sem izbrala Chuck Taylor All Star Move. In če ste navajeni videvati klasičen Converse, vas bo ta model osvojil s še čistejšimi linijami in visokim podplatom.

Chuck Taylor All Star Move je “zlata jama” za vsak slog. Kombinirala sem jih s super modernimi, kavbojkami z izrezi, adidas majico nenavadnega dizajna in puloverjem za večplastno oblačenje in udobje v hladnejših pomladnih dneh.

Naročite Chuck Taylor All Star Move in celoten outfit v trgovinah Buzz ali na spletu.

Se vidimo kmalu,

Akasha

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki