preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO ČAROVNIJA

Živjo ljudje!

 

Javljam se vam iz Ljubljane, prestolnice Slovenije, kjer smo združeni vsi, ki delamo v Showbusiness-u. To je prednost malih držav, kot je naša. Ljubljano so prijatelji iz tujine poimenovali mali Berlin, ker je sicer majhna, a tako raznolika in živahna. Ena prednost, ki jo sam z veseljem uživam je preplet urbanega in zelenih površin. Zato se po napornem delu, ki ga opravljam na televiziji, radiju in v gledališču prileže sprehod v parku Tivoli. Najbolj univerzalen čevelj, ki razume naravo teka in urbane hoje je Nike Air Presto.

 

 

Superga Nike Air Presto se je prvič pojavila na Olimpijskih igrah v Sydneju leta 2000. Čevelj iz prejšnjega tisočletja prenovljen za novo tisočletje in novega uporabnika – urbanega tekača. Urbani tekač ne pomeni več samo človeka, ki si nadane kratke hlače in tekaško majico, ampak označuje tudi vse nas, ki imamo več projektov po mestu, da moramo dejansko teči iz sestanka na sestanek.

 

 

Nike je Presto poimenoval kot 'majico za vaša stopala', zato so velikosti ponujali v S, M, L in XL velikosti, tako kot majice. Superga simulira udobje teka bosih nog in idealnega prileganja stopalu s 'Presto' čarovnijo. Presto je enostavno prepoznaven po zgornjem delu iz neopren mreže, lahkotnem vmesnem delu in oblazinjenem podplatu. Najbolj izstopajoč del pa so zabavne barve, ki jih ponujajo. Od klasične črne ali sive do funky oranžne in drzne olivno zelene.

 

 

Kapucar, ki sem ga nosil na fotoshotingu je precej udoben. Pravim precej, ker sem na sestanku skoraj zaspal od mehkobe in topline, ki ti ga z objemom pričara. Hlače so čista klasika. Udobne in tople, ki ti omogočajo več gibljivosti kot katerekoli druge. Jakna pa nosi v sebi sporočilo okoljevarstva in frajerstva. Lahko si v črni barvi, če ti pa zapaše siva samo obrneš naokrog in že imaš novo jakno. Kakšen frajer. Se pravi ne rabiš dveh različnih jaken, saj imaš dve v eni! Najbolj fascinanten je patent zadrge, ki ga samo obrneš naokrog in voila že imaš novo jakno. Tako preprosto.

 

Hvala, da ste prebrali moj blog, jaz pa že tečem novim projektom naproti. Vi pa obiščite spletno trgovino BUZZ ali pa obiščite vašo najbližjo poslovalnico in si poglejte najnovejše modele superg in tekstila.

 

Žan Papič

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki