preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
24.03.2021.

BARVITO IN RAZIGRANO – AIR MAX VIVA

Že dolgo se nisem oglasila (razlogi so vsekakor upravičeni in neverjetni) ampak mesec Air Max modelov se ne more zgoditi brez mene – dekleta, ki je odraščalo v supergah, ki praznujejo svoj dan 26. marca. Enako kot lani, zaradi globalne pandemije, bo praznovanje Air Max Day na spletu in danes vam predstavljam model, ki ne bo samo zaznamoval tega dneva ampak tudi prihajajočo pomlad – Nike Air Max Viva.

Air Max Viva – dodala bi "la vida". Te superge so poosebljeno praznovanje pravega življenja na tisoč in en način! Udobne in prilegajoče, barvite, da niso monotone in dovolj umirjene, da jih je mogoče kombinirati z vsem. Za dneve, ki jih preživljam kot mamica, so popolna uspešnica.

Nošenje pet pri vsakdanjih opravilih so že dolgo zunaj mode. Danes se superge nosijo z udobnimi oblačili pa tudi z bolj formalno garderobo - ki jo absolutno podpiram. Nikoli se nisem ločila od svojih superg in vesela sem, da je vsaka nova kolekcija vse boljša in boljša. Ženska je vseopravilna in lahko naredi karkoli – v bistvu se včasih vprašamo ali ima samo dve roki ali ji vsako leto zraste nova. Izgleda nekako tako – pogovor o izjemno pomembni temi po telefonu, z drugo roko podpisuje spletno peticijo na računalniku proti metanju petard, vmes pa ves čas beži pred mačko, ki se skriva pod elementi in jo zbada s kremplji, prepričana, da je vse to le igra. Pravkar opisano je eden izmed mojih trenutkov v enem dnevu in verjamem, da veliko takšnih trenutkov prav vsaka ženska vsakodnevno doživi.

Ženske so super ljudje. Do popolnosti. Zato jih blagovna znamka Nike "opeva" v novi Air Max kampanji.   

Da se vrnemo na Air Max Viva "la vida" superge. Pomembno je, da so idealne za različne vsakodnevne aktivnosti od hoje, dela do plesa. Trenutna situacija ni najboljša za druženje in pohajanja, lahko pa še vedno sanjarimo in si želimo boljše čase.

Do takrat pa upam, da ste vsi zdravi, da vztrajate pri svojih sanjah in da vas ta situacija ni upočasnila. Samo zato, ker smo omejeni z udejstvovanjem in dogodki, še ne pomeni, da se ne moremo obleči in proslaviti Air Max dneva 26. marca. Buzz bo za vas pripravil super aktivacijo na Instagramu, zato bodite pripravljeni, da posnamete kako nosite svoje Air Max superge s tremi različnimi outfiti, saj boste morda dobili nove Air Max superge.

Do naslednje zgodbe, poljubčki!

Marina

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki