preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
17.03.2021.

ADIDAS OD NEKDAJ

Hej folk!

 

Sem Žan Papič stand up komik, igralec in pisec.

 

Še najraje sem popotnik četudi po mojem lastnem mestu.  Utrip mesta poleg arhitekture prav gotovo soustvarjajo ljudje s svojo energijo in obleko. Po duši sem funker po stilu pa bi rekel, da prisegam na klasiko in tu pride v poštev adidas.

 

 

Znamka, ki me spremlja od malih nog. Ko sem še brcal žogo in gledal svetovna prvenstva, ko so najboljši nogometaši z modelom kopačk world cup zabijali gole. Ta model je bil prvič na trgu 42 let nazaj in še vedno jih nogometaši radi obuvajo. Podobna zgodba je pri meni s supergami. Superstarke sem prvič nosil v osnovni šoli in zdelo se mi je, da so del moje noge. Najbolj univerzalen model. Jaz jim rečem kar preprosto adidaske in vsi vedo kateri model mislim.

 

 

Najbolj mi je všeč to, da lahko grem z njimi kamorkoli. Na poslovni sestanek, kosilo ali z njimi malo zaplesat. Na nogah preživim večino dneva in čevelj je edini stik s podlago zato mi je toliko bolj pomembno, da je udoben in lep. Kombinacija klasike z zanimivimi detajli je moj podpis. Glede na to, da sem stand up komik, so črke in besede tisto, s čimer se dnevno ubadam. Zato mi je kul, da jih imam veliko tudi na svojih adidas Superstar, v črni ali beli barvni kombinaciji. Doma sem samo, ko spim, tako da je moj dom v resnici ulica. Na ulici pa rabiš oboje - izstopati, ko si želiš in se zliti z njo, ko ti to paše.

 

 

Adidas je z ljudmi na ulicah dlje od mojega življenja, zato je izbira njihovih superg, hlač, majic in ostalih kosov oblačil pač samoumevna. Se mi zdi, da mi ti kosi oblačil vlivajo dodatno samozavest in verodostojnost v družbi, hkrati pa sem še vedno urban in kul.

 

Kose, ki sem jih nosil na slikanju, lahko kupite v poslovalnicah BUZZ ali prek spleta.

 

Se slišimo,

Žan Papič 

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki