preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
24.02.2021.

IZBERI RETROFUTURIZEM IN PUMA RS-X MIX

Ko sem začel plesati je bila Puma najpomembnejša blagovna znamka. Še posebej Suede model. Tako klasiko je bilo težko premagati. S spremembo sloga sem preklopil še na nekatere druge modele superg, vendar mi je Puma v srcu ostala zelo ljuba znamka. Prav zato sem vesel vseh Puminih novosti v zadnjih letih. Začelo se je z miksom modelov Suede in Clyde, ki so osvojili srca mladih deklet. Nato so se odločili, da se preizkusijo v 'chunky'  trendu superg in svetu ponudili RS-X, kasneje pa celo vrsto modelov RS-X.

Sprehodi se po mestu in poglej, kaj danes nosijo otroci. Puma na vsakem drugem koraku.

Zakaj se imenujejo RS? Temeljijo na Puminem tekaškem sistemu iz 80. let in to se tudi kaže. Ne glede na to, koliko si star/a in ali si živel/a v času VHS, radiokaset in 8-bitnega Nintenda, so Puma superge res vrhunske.

Rs-X MIX sem izbral, ker mi je všeč svetlo zelena barva na skoraj vsakem modelu. Všeč mi je, da barve ne kričijo preveč, dovolj so subtilne za vsako kombinacijo in ta del zelene barve je dovolj, da poživi prav vsako modno kombinacijo.

RS-X MIX so danes lifestyle superge, a če se vrnemo nazaj v pozna osemdeseta ali zgodnja devetdeseta leta – bi RS-X bil vsekakor tekaški copat. Všeč mi je, da je Pumin zaščitni trak ob strani narebren kot na prvotnih modelih. Tukaj je zanimivejši kot običajna oblika traka, ki smo jo vajeni od nemškega velikana.

So udobne, prožne, poliuretanski vložek zagotovo pomaga pri občutku udobja in dodatni bonus je, da se počutim res nekaj posebnega v njih. Mehak in visok podplat res naredi svoje.

Postale so moja prva izbira, ko grem ven iz hiše, ne glede na to kje je moj cilj in ne glede na to, kaj imam oblečeno. Nekateri me bodo mogoče čudno gledali, ampak hej - udobno mi je. Živimo v časih, ko je pomembno, da se dobro počutimo v lastni koži in to moramo sprejeti.

Puma hitro in varno obrača stvari. Resno so vstopili tudi v svet košarke, imajo nekaj najboljših novejših košarkarskih modelov, le najti morajo boljše košarkarje, ki jih bodo promovirali, ker Kyle Kuzma ni najboljša izbira, vsaj zame ne. Priljubljeni raper J. Cole odlično skrbi za promocijo blagovne znamke in dviguje ugled tudi v hip hop kulturi. Veš, da je sprejemanje blagovne znamke v skupnosti zelo pomembno v zavesti ljudi. Ko naslednjič stopiš v resnični svet, preveri kaj te obdaja. Obkrožen si s svetom, v katerem zmaguje Puma.

Franjo

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki