preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
17.02.2021.

PREVERI KAKO NOSIM NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

Živjo, ekipa! Spet sem z vami in upam, da ste pogrešali moje zgodbe.

Že nekajkrat smo se igrali z barvami in barvitimi dizajni, vendar se zdaj vračamo k večni klasiki Nike Air Force. Najbolj znani modeli Force so zdaj dobili novega člana, z novimi detajli, ki ga povsem razlikujejo od ostalih - Nike Air Force Pixel.

 

 

Superge iz prihodnosti, pa vendar sledijo današnjim trendom. Popolnoma izstopajo, zato ni pomembno ali je vaša kombinacija bolj klasična, kot je moja, saj bodo zagotovo pritegnili pozornost. Na fotografijah lahko vidite model v različnih barvah, v beli in v umazano roza barvi. Obe barvi sta pravi hit - lahko jih kombinirate z različnimi kosi oblačil, gredo z absolutno vsem. Prav tako  so lahko vaš zaveznik za vse letne čase, ne glede na to ali je zunaj dež ali sonce, kar pomeni, da so idealni za spremenljive pomladne dni. Hoja v njih je tako lahkotna, da boste čutili utrip mesta.

 

 

Če iščete tako trendovski kot klasični model, so te superge ravno takšne! Nike Air Force Pixel, kot tudi številne druge modele iz nove kolekcije Nike, lahko najdete v vseh Buzz trgovinah ali pa jih naročite na spletu.

 

 

Do naslednjega srečanja, veliko pozdravov in poljubov! 

 

@ivanavujoseviic

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki