preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
27.01.2021.

MOJA LJUBEZENSKA ZGODBA Z NIKE

Pozdravljeni, ljubitelji ulične mode!

Jaz sem Hana z novo blog zgodbo in novo ljubezensko zgodbo Nike :)

Kdor me pozna, ve, koliko obožujem Nike. Pravzaprav so bile prve superge, ki se jih res spomnim, Nike :) Eden od modelov, brez katerega ne morem živeti, je Nike Force! Niso le moji blogerski, ampak tudi dnevni izbor. V množici superg, ki sem jih nosila in oboževala je Nike Air Force 1 moj all-time najljubši model. Od popolnoma belih modelov, do takšnih z različnimi detajli, drznimi in klasičnimi modeli, tokrat predstavljam nekoliko funky izdajo mojih najljubših superg - NIKE AF1 SHADOW HO20!

Kombinacija barv, ki bo poudarila in oplemenitila katerokoli modno kombinacijo ne glede na priložnost. Ujema se z absolutno vsem in so superge, ki se jih splača imeti v vaši omari. Udobje je, kot veste, konstanta pri modelih Air Force 1 in še dodaten razlog, zakaj bi morala biti vaša nova izbira ravno ta poseben model.

Nike AF1 Shadow so udobni, športnega videza in res sijajno izgledajo, zato so tako priljubljeni po svetu. Dajejo vam možnost, da ste vedno in povsod v trendu, da izgledate vedno urejeni in stilsko dovršeni.

Sporočilo je jasno - bodite drugačni, počutite se udobno in samozavestno, ker to je to tisto, kar predstavlja moda.

Poljubčki,

Hanaluuluu

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki