preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
28.10.2020.

NAVDIH iz RETRO 90-ih

Živjo, ekipa! Spet sem tu. Kot veste, je moj modni stil športna eleganca. Opisala bi jo kot priložnostni in predvsem udoben stil oblačenja. V vsakdanjih priložnostih, ki vključujejo študij ali lahkotno sprehajanje, ponavadi izberem kose, v katerih se počutim prijetno in udobno. Glede na razpoloženje, rada vključim nekaj modnih detajlov, ki so res posebni in dodajo novo noto v moji kombinaciji oblačil.

Zadnjič sem vam predstavila model Fila Disruptor. Ostajam zvesta svojemu stilu, preko katerega rada pokažem svojo ljubezen do mode 90-ih. Obdobje 90-ih, kot je že znano, poudarja in zagovarja močne, presenetljive barve in vzorce, kombinacijo sicer nezdružljivih elementov, ki nikogar ne puščajo brezdušne. Upam, da vas bo kombinacija, ki jo predstavljam danes, lansirala v 90-ta leta! Ta kombinacija je sestavljena iz športne trenerke AOP Track  in Falcon superg iz adidasa. Kombinacija simbolizira preobrat v modi 90-ih - kos, ki je namenjen upodobitvi svobode, športnega duha in drznega videza. Zgornji del trenerke se lahko uporablja tako pri športu kot tudi v prostem času, zato ga lahko kombinirate z različnimi oblačili.

Sem zbiralka lepih, udobnih, kakovostnih, sodobnih superg in Falcon so vsekakor ena izmed izbranih, ki zasedajo posebno mesto v moji omari. Navdihuje jih retro estetika 90-ih, ki se kaže kot velik povratek in pomemben del ulične modne zgodbe. Ta neustavljiva kombinacija adidas AOP Track trenerke, s svojimi specifičnimi vzorci in v sinergiji z adidas Falcon supergami, bo pustila vtis očarljivega in izvirnega dekleta.

To kombinacijo, kot tudi številne druge modele superg in oblačil, lahko najdete v Buzz trgovinah in na spletu. Do naslednjega srečanja imate veliko pozdravov in poljubov!

Ivana

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki