preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
20.10.2020.

Če želite biti del prihodnosti, si najprej oglejte klasiko

Zdravo,

Sem Remi in sem plesalec in koreograf. Vsi se lahko strinjamo, da je letošnje leto zelo nenavadno, zlasti za ljudi, kot sem jaz. Vse življenje sem se izražal s plesom. In tisto, zaradi česar rastem, je pripravljenost slediti svojim sanjam in ciljem.

Ples me popelje v različne kraje, in večkrat se znajdem v novih mestih in državah.

Moje dogodivščine se začnejo pri mojih že znanih partnerjih NIKE CORTEZ BASIC in NIKE AIR FORCE 1 '07, ki sta z nami v najbolj trajnostni zasnovi do zdaj. Te superge so me pritegnile v trenutku, ko sem jih zagledal. Čiste, preproste in ustvarjene za sodobno osebo.

Komaj čakam, da vam povem, da sta oba modela del paketa Nike "Recycled Canvas” ali "Reciklirano platno", ki je del pobude Nike "Move to Zero". Glavni cilj te pobude je doseči nič ogljika in nič odpadkov v prihodnosti pri izdelavi artiklov. To pomeni, da so te superge ustvarjene iz recikliranih materialov in to dejstvo me je takoj osvojilo - zgornji del, Flyleather kljukice, jezik in vezalke. To je vidno tudi v dejanskem dizajnu in izbranih barvah.

NIKE AIR FORCE 1 je eden mojih najljubših vseh časov. Klasična silhueta, zimzeleni model in izjemno udobje.

CORTEZ mi je všeč, ker ima bolj športni občutek. Je lahek in kot nalašč za ples.

Oba modela sta ustvarjena z občutkom za prihodnost in tudi kot da sta bila ustvarjena posebej zame. Všeč so mi sivi toni, ker jih je enostavno kombinirati, kot nalašč za jesen in za moje outfite. Rad sem eno z okolico, kar se tako enostavno zgodi pri teh Nike modelih. Poletje je sončno in svetlo, jesen pa oblačna in nepredvidljiva. In tako kot jeseni imata AIR FORCE 1 '07 in CORTEZ svoje izjemno nepričakovane elemente, s katerimi lahko izstopate - modro na podplatu in močne rumene podrobnosti na jeziku in hrbtu.

Pohitite in jih poiščite v najbližji trgovini Buzz ali na spletu. Čakajo nate.

Ostanite sveži,

Remi

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki