preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
14.10.2020.

OSVOJIMO SVET SKUPAJ Z AIR MAX 95

Živjo vsi, jaz sem Antonia!

Zelo sem vesela, da smo skupaj začeli ustvarjati zgodbo. Stara sem 19 let in moja ljubezen do glasbe je tisto, za kar živim.

Obožujem nasmejane in vesele obraze. Navdihujejo me ljudje, ki radi poslušajo mojo glasbo in spremljajo vse kar počnem.

Poleg glasbe gojim močno ljubezen do superg. Strast, ki jo imam do superg, je nepopisna. Imam ogromno superg in veliko od teh sem kupila v BUZZ Sneaker station. Brez BUZZ trgovin ne bi mogla živeti. Ko se že od prvega vstopa v njihovo trgovino vidite, da razumejo, kaj želite, potem veste, da so prava izbira.

Moje dosedanje sodelovanje z njimi je odlično, zato smo se odločili, da bo to fotografiranje PRVO od mnogih, ki še pridejo. Naj ta superga (ena najbolj udobnih, kar sem jih kdaj koli nosila) z različnimi barvami predstavlja veselje in ljubezen do vsega, kar so storili zame.

Nike Air Max 95 so zelo podobne mojim prijateljem iz BUZZ-a. Dajejo podporo, v njih se vedno počutim prijetno in so vsestranske. Lahko jih nosim kamorkoli, tudi po nastopih.

Air Max 95 ima na sredini podplata dve zračni blazini. Za še več sreče in udobja.

Veste, kaj je navdih za ta model? Človeško telo! Od same hrbtenice, mišic, mišičnih vlaken. Super ideja, kajne?

Na spodnjih slikah si lahko ogledate kako sem kombinirala te ekstra moderne superge in komaj čakamo, da vidimo vaše kombinacije.

Osvojimo svet!

Antonia

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki