preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2K Boost – zdravilo za temne in deževne dni

Prva beseda, ki mi je padla na pamet, ko sem zagledala adidas ZX 2K Boost, je »sveže«. Te superge so narejene tako, da polepšajo tudi najbolj deževne dni, a najprej naj začnem z učno uro zgodovine.

Začelo se je pred skoraj štirimi desetletji, natančneje leta 1984. Serija adidas ZX je ena najstarejših in najuspešnejših serij superg. Pravi tekači so postavljali tekaške rekorde v ZX tekaških copatih, ki so imeli visokotehnološko zasnovo, ki temelji na raziskavah biomehanike. Superga je bila ustvarjena kot superga za tek, treninge in tekmovanja, vendar je zaradi njenega udobja in privlačnega dizajna kmalu osvojila različne subkulture in postala superga za vsakdanje življenje.

ZX 2K Boost še naprej krepi dolgotrajni ugled franšize in nadaljuje dolgo zgodovino povezovanja sodobne adidasove tehnologije.

Ima mrežast material na zgornjem delu, je brez pravega jezika za čevlje in s prepoznavnim podplatom Adidas Boost po celotni dolžini ter s TPU peto, ki zagotavlja lahek, a energičen občutek skozi ves dan.

Neverjetna kombinacija barv nam daje popoln protistrup za temne in turobne jesenske / zimske dni, ki so pred nami. Tudi sam model ZX 2k Boost bo pomagal pritegniti pozornost javnosti.

Adidas jih je opisal kot »Senzacija pred logiko. Praznovanje udobja v kakršni koli obliki. " Citiral bi hrvaškega reperja General Wooja: "Stara, sedanja in prihodnja šola."

Ko jih nosite, imate občutke, ki ga ne znam opisati. Zato za novo dimenzijo udobja pojdite naravnost v trgovine BUZZ Sneaker Station ali jih naročite na spletu adidas ZX 2K Boost!

Za vedno vaš,

Don Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki