preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.09.2020.

SPOZNAJTE EKIPO. PRAVZAPRAV, DRUŽINO :)

Koliko vas je povsem po naključju spoznalo svoje najboljše prijatelje? In koliko izmed vas ima svojo posadko za člane svoje družine? Predstavljamo Anastasio, Ines, Andreo, Ano and Mateja. 4 dekleta in 1 fant - različnih interesov in hobijev, ki sestavljajo fantastično ekipo, s skupno ljubeznijo do dobre družbe in zabave.

Ana je predstavila člane ekipe in njihove individualne interese ter značajske lastnosti - zakaj so si različni in spet unikatni kot ekipa:

Ana: »Skratka, poznamo se že štiri leta, spoznali smo se v poletni šoli in hodili na isto gimnazijo. Posebni smo, ker smo iz različnih mest, živeli pa smo skupaj v domu in tako postali prava družina.

Matej je fant, ki ima rad šport, igre, zgodovino in zabavo. Poznate tiste ljudi, ki vedno zamujajo in jih je nemogoče priklicati, ko vstopijo v neki "svoj svet"? No, to je naš Matej :). Moramo pa priznati, da je čas, preživet z njim, vedno preveč zabaven. Radi poslušamo njegove zgodbe o junakih in vojnah. Je naš zaščitnik in naša opora.

Anastasia je deklica, ki obožuje konje in pogosto se zgodi, da dneve preživi v konjeniškem klubu in nas zaradi svojega konja Askerja zanemarja. Z Askerjem je sodelovala na različnih tekmovanjih in obredih. Je prava "šaljivka", najbolj sproščena od vseh nas in človek, ki zna "vsako situacijo spremeniti v šalo". Misel nanjo nam vzbudi širok nasmeh na obrazih.

Andrea je dekle, ki ljubi matematiko, fiziko, petje in igro. Na filmskem festivalu Viva je prejela nagrado za najboljšo igralko. V naši posadki je oseba, ki je vedno zaljubljena in polna ljubezni do drugih.

Ines je naša mažoretka. Obožuje ples in petje. Z mažoretkami je odšla v Francijo in bila del slovesnosti ob padcu Bastille. Vedno prebije led in je precej neustrašna. Živi ogenj in nežen cvet :) “

Za našo glavno sogovornico Ano so se njeni prijatelji strinjali in o njej povedali nekaj besed:

"Ana je članica posadke, ki je odgovorna, ambiciozna, ki skorajda ne krši pravil, vedno skuša prispeti pravočasno, vse organizira in moštvo ohranja razumno. Poleg prijateljev so glasba, klavir in odbojka stvari, zaradi katerih je srečna in brez katerih si življenja ne more predstavljati. "

Z vsemi razlikami in individualnimi posebnostmi vsakega od njih je ta posadka kot prava ekipa sodelovala na več tekmovanjih in projektih.

Andrea, Ines in Ana so v Rimu zapele v znamenju smrti kraljice Catherine. Skupaj so se udeležili mednarodnega tekmovanja v klasičnih jezikih. Osvojili so drugo in nekateri tretje mesto. Prosti čas običajno preživijo na športnih igriščih. Še ena stvar, na katero je ta ekipa ponosna, je dejstvo, da skupaj z drugimi učenci šole, ki jo obiskujejo, zbirajo oblačila in denar za afriško sirotišnico Mali Dom.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki