na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
05.08.2020.

ŠE MOČNEJŠE CALI VIBRACIJE

Pozdravljeni, moje super mačke in psi, ponovno sem z vami vaša Andreea. Danes se po gorečih ulicah sprehajam z našim Buzz Crew in vročimi supergami Puma, ste pripravljeni? Že od malih nog sem rada hodila prav po teh ulicah in vidim, da se mesto viša in postaja mogočno, prav to, pa velja tudi zame. Vidite, moji dragi prijatelji... z ulicami smo povezani bolj, kot si lahko predstavljamo...


Živimo v zavetiščih naših mest in razvijamo svoj način, da se povzpnemo, spreminjamo in vzpostavljamo svojo kulturo in prav tako nastaja tudi mesto; se dviguje, spreminja in vzpostavlja kulturo. Vem, romantična sem, ko govorim o ulicah, toda predstavljajo nekaj, za kar menim, da je del naše skupnosti in ne morem si dovoliti, da bi to zdrsnilo iz naših zgodb.


Vsaka dobra zgodba vsebuje kanček zasuka in tudi danes za to poskrbi naša zvezda. Na osnovi klasične silhuete Puma Cali Wedge popelje podpis Cali na nov nivo z uporabo edinstvenega višjega podplata in čistega zgornjega dizajna. Vsebujejo vse podrobnosti kot so ikonične stranske črte, velik logotip na jeziku in manjši, zlati odtis imena blagovne znamke na usnjenem izrezu zaradi katerih superge Puma minimalistično izstopajo. Za uravnovešanje tišine zgornjega dela se Puma Cali Wedge naslanja na visok gumijast podplat, okrašen z robustno teksturo in velikimi navpičnimi črtami ​na peti superge. V primeru, da ste jih zgrešili, ko ste šli mimo… ime PUMA je napisano z velikimi tiskanimi črkami na zadnjem delu podplata. Drzen dizajn ne ogroža udobja in stabilnosti, saj nudijo dovolj prožnosti in oprijema, da boste to poletje v njih lahko preživeli cel dan v mestni vročini.


Lahko jih preizkusite v poslovalnicah BUZZ ali na spletu. Zame je bila izbira prevelika, zato sem s seboj vzela belo barvno kombinacijo, saj sem prepričan, da lahko Puma Cali Wedge kombiniram z vsako noro obleko, ki sem si jo že zamislila.
Upam, da ste uživali v današnjem spletnem dnevniku West Coast Vibes in se bomo naslednjič srečali skupaj z našo Buzz posadko, da raziščete še nekaj več kulture superg!

Vse najboljše!
Andreea Din

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki