preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
01.07.2020.

KAJ SE ZGODI, KO NIKE SPREMENI AIR MAX 90 V NATIKAČE?

Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubiteljica superg, vendar so ti natikači zagotovo pritegnili mojo pozornost. Če mislite, da poleti ne morete obračati glav in loviti pogledov s svojo izbiro čevljev, potem pomislite še enkrat.

 

 

Nike je vzel najvplivnejše elemente Air Max 90 in jih uporabil pri ustvarjanju povsem novih Air Max 90 Slide. Te drsni natikači predstavljajo krepko novo prevzemanje klasične silhuete, ki jo je zasnoval Tinker Hatfield - in začenjajo praznovanje 30. obletnice AM90.

Za naše snemanje sem izbrala OG slog Smoke Grey / Volt in razigrane barve "White / Rose". Čeprav je na natikačih na voljo razmeroma malo prostora za ustvarjanje, ti natikači uspejo zajeti vse pomembne značilnosti Air Max 90. Pašček je bogat z detajli, medtem tudi z jezikovno priponko in vezenimi Nike kljukicami ter prekrivanje blaga, ki jemlje navdih iz prepoznavnega blatnika iz 90. let na stranskih/bočnih straneh. Izgled še bolj izpolnjuje okence, ki je značilno za AM90.

 

 

Nenazadnje, udobje je resnično pomembna stvar za vse. No, Air Max 90 natikači so tudi to. Podstavki za noge so narejeni iz pelonske pene in so na zadnji polovici opremljeni s petasto značko. Brez dvoma pa so ti natikači enota Air Max, ki ohranja prvotno obliko, slog in okoliško teksturirano peno. Gumijasti podplati s klasično tekalno plastjo dopolnjujejo videz.

 

 

Mislim, da sem z vami delila vse pomembne informacije, zdaj pa morate le obiskati spletno trgovino Buzz ali obiskati fizično trgovino Buzz in povprašati za številko čevlja. Upam, da boste uživali v tem modelu in v načinu, kako smo ga stilsko kombinirali mi.

Želim vam neverjetno poletje, polno nepozabnih spominov.

Ostanite kul in se slišimo naslednjič.

 

 

Antonija

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki