preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
13.05.2020.

NAZAJ V OTROŠTVO V NIKE SHOX ENIGMA 9000

Živjo vsem! Upam, da vam gre dobro v tem norem obdobju. Sama se dobro držim in sem tudi, kot velika večina vas, prve tedne preživela doma v strogi samoizolaciji, se navajala na novo situacijo in se spopadala z različnimi novimi izzivi.

Ko čas mineva, se situacija umirja in na ulicah lahko srečamo vedno več ljudi. Življenje se počasi vrača v normalo, zato sem se zadnjih nekaj dni tudi odpravila na sprehod po mestu (seveda še vedno socialno oddaljena). Nisem se mogla upreti lepemu vremenu, teku in sprehodu v naravi, pa tudi novim Nike Shox Enigma 9000 v pastelno roza barvi, ki so prispele v trgovine Buzz!

Resnično sem se veselila tega ikoničnega modela, ki me je kot majhen časovni stroj popeljal nazaj v otroštvo, v brezskrbno življenjsko obdobje, polno igre in smeha, v čas, ko sem preživela večino časa, predvsem pa spomladi, zunaj doma na igrišču v soseščini in se igrala s prijatelji.

Običajno nosim Nike Shox Enigma 9000 v kombinaciji s priložnostnimi športnimi oblačili. Nisem jih še mogla nositi s čim drugim, saj so trenirke, puloverji in kratke hlače postale naša uniforma, toda že imam nekaj idej za outfite, za katere komaj čakam, da jih bom nosila v službi ali pa na pijači v večernih urah.

Čeprav so razmere še vedno negotove, si v glavi rada ustvarjam outfite, ki jih bom lahko nosila v bližnji prihodnosti. Trenutno so mi najbolj všeč kombinacije s trendi prevelikimi jaknami, jopicami in oblekicami.

Bodite dobro, fantazirajte in potujte skozi čas, saj bodo te razmere kmalu postale le spomin.

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki