preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
11.03.2020.

NIKE AIR FORCE SHADOW 'MULTIBARVNE' VIBRACIJE

Ola chicos! Andrea Din se oglašam in to je moj prvi blog. Upajmo, da prvi izmed mnogih, ki še pridejo v prihodnosti. Prepričana sem, da sem bil izbrana za člana skupine Buzz Crew, ker sem obsedena s klobuki ter supergami in ker je večina mojih oblačil mestnega stila. Oh… in tudi zato, ker obožujem fotografijo… kar pomeni, da se rada fotografiram. Torej, danes vam tukaj predstavljam bombastični stil - Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Spoznajmo se!

Jaz sem Nike dekle… v vseh pogledih je to blagovna znamka, ki najbolje sovpada z mojo energijo. Obožujem vse silhuete lansirane s strani Nike-a in njihovo kreativno oblikovalsko ekipo. Zadnje čase so moje najljubše superge Nike Air Force 1 Shadow. Najprej, zgodba, ki je v ozadju je zelo posebna: Nike Air Force 1 Shadow so poklon ženskam, ki so zgled za naslednjo generacijo, saj so v svojih skupnostih sile sprememb. Kakšno opolnomočenje, kajne?

V bistvu je Air Force 1 Shadow postopoma izoblikoval svojo identiteto s številnimi barvnimi kombinacijami, ki naj ne bi smele sodelovati med sabo. Ponuja mešanico propadajočega in gladkega usnja v kontrastnih barvah, vključno z vodno modro, kričečo roza in volt zeleno. Črna barva se pojavlja na predelu nožnih prstov, medtem ko ima dvoslojne prepoznavne kljukice, pete, nalepke na jeziku in dvojni logo na podplatu. Bel podplat iz gume pa dopolni zasnovo.

Nočem vas zmesti s preveč malenkostmi in detajli že v svojem prvem blogu, saj bi o sebi in supergah lahko govorila ure… dneve… mesece. Želela sem vam le na kratko predstaviti svoj svet, ki je več kot očitno zadnje dni obarvan roza, modro in v mint barvi zaradi prelepih Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Pojdite v najbližjo BUZZ trgovino in se prepričajte sami!

 

Do naslednjič, poljubčki!

Andreea Din

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki