preveri najnovejšo ponudbo

preveri naše novice

Blogger Pick
19.02.2020.

POTOVANJE V PRIHODNOST Z NOVIMI PUMA SUPERGAMI

Pozdravljeni vsi skupaj!

Smo v prehodnem obdobju, ko se zima počasi bliža h koncu in nestrpno čakamo pomlad. Čeprav so pred nami mračni, sivi in deževni dnevi, se v BUZZu veselimo!

Ena izmed rešitev kako izboljšati svoje počutje, so definitivno nove superge. Vsaj pri meni to vedno deluje in danes sem obkrožen s PUMA Future Rider Ride On.

Prebudila se je nostalgija in vrnili smo se v leto 1980, ko se je resna dirka s proge preselila na ulico in je bil lansiran legendarni tekaški čevelj Fast Rider. Skoraj 40 let kasneje je Puma še vedno močna in boljša kot kdaj koli prej z ikonično-retro Future Rider Ride On. Nova generacija casual-cool stila, živih barv s hit neonsko zeleno, drznim igrivim materialom še naprej oddaja vibracije 80-ih. Zgornji del superge je iz lahkotnega in gladkega najlona, zelo vpadljiv podplat pa je izdelan iz rdeče gume, materiala, ki ga je zelo enostavno vzdrževati.

Gledano z vidika plesalca so izpolnjena vsa merila super plesnih superg; udobje, teža in estetika. Oglejte si slike, kako so se spopadle z gravitacijo, nato pa hitro skočite do virtualnih in fizičnih polic BUZZ po regiji, kjer vas čaka Puma.

Do naslednjič!

Don Kiki

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
May.
2023.
Blogger Pick
27.
Apr.
2023.
Blogger Pick